A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Airbi REFRESH légtisztító

Ár:
59.990 Ft
Cikkszám: Airbi REFRESH légtisztító
Gyártó: Airbi
Elérhetőség: Raktáron
Termékhez igénybevehető szolgáltatások
Tervezés, felmérés
Kivitelezés
Kiszállítás
X
Kérje szakembereink segítségét, hogy a megfelelő terméket vásárolja meg és a legoptimálisabban is üzemeljen a légtisztító berendezés minden egészségügyi és garanciális szempontokat igénybe véve.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Mindenben tudunk segíteni, keressen bizalommal!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

X
Manapság egyre fontosabb odafigyelni a levegő tisztítására.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Kérje szakembereink segítségét a megfelelő légtisztító berendezés kiválasztása vagy akár telepítése érdekében!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

X
Rendeljen nálunk és a Royal sprint futárszolgálat Önhöz igazodva a leggyorsabban az Ön rendelkezésére bocsájtja a megrendelt terméket.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Mindenben tudunk segíteni, keressen bizalommal!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Menny.:

Leírás és Paraméterek

Airbi REFRESH légtisztító

A légtisztítón a legkedvezőbb az automatikus üzemmód, amely a beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan beállítja a ventilátor sebességét. A REFRESH emellett számos egyéb funkcióval, például időzítővel, gyermekzárral és negatív iongenerátorral is rendelkezik.A REFRESH ultra csendes ventilátor motorral (30 dB) és egy nagyon pontos  2,5 μm-t is detektáló részecske-érzékelővel van felszerelve. Évente egyszer kell cserélni a kombinált aktív szén és Hepa szűrőt, amire a légtisztító időben figyelmezteti. Az egyes funkciókat a készüléken LED kijelzők azonosítják. A levegőminőség mérési eredményét a zöld (jó), a narancssárga (elhasználódott) vagy a piros (rossz) szín jelzi.

Az Airbi REFRESH pozitív hatással van a környezetére, eltávolítva a veszélyes vírusokat a légkörből. A polleneket is kiszűrve hasznos az allergiától szenvedő emberek számára.

Az alapcsomag tartalmazza az eszköz üzembe helyezéséhez szükséges szűrőket és a magyar nyelvű használati útmutatót.
A levegő tisztításának folyamata az alábbiak szerint zajlik:

  1. Előszűrő: Ennek a szűrőnek a fő feladata a nagy porrészecskék begyűjtése és a többi szűrő élettartamának meghosszabbítása. Ez a szűrő mosható, élettartama több év.
  2. Aktívszén-szűrő: különféle szagokat és gázokat, például formaldehidet vesz fel. Ezt az erőteljes szagú színtelen gázt gyakran a legveszélyesebb anyagnak tekintik a lakásokban, mivel irritálja a légutakat és a szemet, és erősen karcinogén.
  3. HEPA szűrő: képes 0,1 mikron átmérőjű részecskéket csapdába ejteni (hatékonysága több mint 99.9%), eltávolítja a port, pollent, füstöt, állati allergéneket és penész spórákat a levegőből. Az aktív-szén szűrővel kombinálva évente cserét igényel.
  4. Ionizátor: számos negatív iont generálva frissíti a levegőt. Ez a funkció opcionális (be- és kikapcsolható) és elősegíti a levegő tisztítását.

Műszaki adatok

Teljesítmény 40 W
Levegőmennyiség 200 m 3 -ig
Zajszint 30-55 dB
Súly 5 kg
Méretek 330 x 170 x 510 mm
Ajánlott helyiségméret 30 m 2
Szín fehér

További termék információk

A természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen

A probléma a belélegzett levegővel kezdődik, még a saját otthonában is! Időnk mintegy 90 %-át valahol belső térben töltjük, ahol a légszennyezés mértéke akár az utcán mért érték százszorosa is lehet. A szobánkban, belső terekben áramló levegő tele van az egészségünkre ártalmas mikroorganizmusokkal, például penészgomba spórákkal, poratkákkal, valamint számos légúti megbetegedés és allergia kiváltásáért felelős vírusokkal és baktériumokkal. Az egyedi technológiai megoldásainak köszönhetően a légtisztító készülékek természetes módon távolítják el a levegőből a légszennyezésért és a betegségek okozásáért felelős mikrobiológiai szennyeződések és kórokozók 99,99 %-át és ezáltal garantálja az egészségesebb környezetet.

Az Airbi REFRESH egy multifunkcionális légtisztító, amely a levegő tisztításához a legmodernebb módszereket használja.
A készülék négyféle szűrőrendszert alkalmaz, légteljesítményét 30 m2-es helyiségekre tervezték és nagyon alacsony zajának köszönhetően ideális készülék egy hálószobába is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés