A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Cooper&Hunter Több mint 20 éves légkondicionálási és szellőztetési tapasztalatával a Cooper & Hunter vezető szerepet tölt be a hűtési piacon. A Cooper & Hunter által exportált termékeket a világ több mint 30 országába exportálják. A tengerent

Cooper&Hunter

Több mint 20 éves légkondicionálási és szellőztetési tapasztalatával a Cooper & Hunter vezető szerepet tölt be a hűtési piacon. A Cooper & Hunter által exportált termékeket a világ több mint 30 országába exportálják. A tengerentúli piacra lépése óta a Cooper & Hunter jól ismert márkává nőtte ki magát, Minőségét tekintva a Gree termékcsaládba sorolhatunk,de kedvezőbb áron juthatunk hozzá, így igen gyorsan növekszik Európában is, mint  Amerikában és sok más országban.(Amerikai Gree)
Magyarországi képviseletként 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a hazai klíma piacon. Minden termékünk magyarországi garanciával rendelkezik az előírásnak megfelelően. Országos kivitelezői partner hálózattal, és szerviz háttérrel rendelkeznek,
Legnagyobb Cooper & Hunter raktárkészlet érhető el az országba. Termékeink 2 % -os hiba aránnyal üzemlenek. Rengetek pozitív visszajelzés nagy mértekben megkönnyíti munkánkat.
2017-ben a vállalat végleges megállapodásokat kötött egy hosszú távú stratégiai partnerségről a Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co. LTD-vel, és olyan vállalati részvényeket szerzett, amelyek felgyorsíthatják a világpiac új, váratlan növekedési szakaszát.

Rendezés:
184.592 Ft
255.857 Ft
268.700 Ft
272.415 Ft
399.162 Ft

Keresés