A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Elegáns Modern Klímaberendezés


Design klímák lényegében a split klimák egy kiemelt csoportja, ami különös hangsúlyt fektetett a berendezés megjelenésre. Nem szokványos formától, különböző színű előlapokig, de akár tökéletesen kép küllemű is létezik belőle. 

Ahogy a hagyományos split klímák, úgy a Design Klímáknak is két részre oszthatók kültéri és beltéri egységre, aminek előnye hogy a zajt keltő alkatrészek a hűteni kívánt lakótér/üzlet helyiségen kívül helyezkedik majd el. 

A Design Klímák esetében is megoldható egy kültéri egységre több beltéri egységet csatlakoztatni. Beltéri egységenként változtathatjuk a klíma színét, vagy a rajta lévő képet (típustól függően.)

A Design klimákat lakberendezőknek, illetve olyan személyeknek javasoljuk, akiknek fontos otthonuk megjelenése. Azért nem árt elfelejteni, ha a berendezés képre is emlékeztett elsődleges funkciója a helyiség hűtése/fűtése, ezért érdemes mindenféleképen fej magasságba vagy feljebb elhelyezni a falon. 

A Design Klímák a hagyományos split klímák minden kényelmével, és hasznos tulajdonságával rendelkeznek, és nem sokkal drágábbak a hagyományos split klímáknál.

Daikin   Fisher
Tartalomhoz tartozó címkék: hír Dizájn Klíma
blog comments powered by Disqus

Keresés