A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Fűtésszerelés és fűtéskorszerűsítés

A magyarországi időjárási körülmények megkövetelik, hogy nyáron hűtsük, télen fűtsük otthonunkat, ezáltal a fűtésszerelés minden egyes ingatlanban elengedhetetlen. Hogyan lehet ezt energiatakarékosan és egyszerűen kivitelezni?

A válasz egyszerű, hőszivattyú segítségével. Jelenleg nem létezik a piacon ennél takarékosabb hűtési és fűtési megoldás. Ez azonban felvet néhány problémát, többek között azt, hogy az emberek többsége nincs tisztában a korszerű fűtésszerelés lehetőségeivel.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu

ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Legyen a fűtésszerelés egyszerű, gyors és hatékony!

A fűtésszerelés minden esetben időt és energiát igényel. Hogyan lehet ezt gyorsabbá és hatékonyabbá tenni?

Cégünk pontosan erre a problémára ad megfelelő megoldást, ebből adódóan a helyszíni felméréstől a végleges átadásig mindent megoldunk Ön helyett. Mindezt gyorsan, hatékonyan, hogy az Ön otthona is takarékosan, zöld energiával váljon komfortossá.

Fűtésszerelés, fűtéskorszerűsítés - Klimaszezon.hu

Fűtésszerelés, fűtéskorszerűsítés

Fűtésszerelés – helyszíni felmérés

A fűtésszerelés első lépése a helyszíni felmérés és a lehetőségekről való felvilágosítás.

A szakértői tájékoztatás akár telefonon is történhet, hiszen nyilvánvalóan mindenkinek adatokra van szüksége bármilyen döntés előtt. Ez alól a fűtésszerelés sem kivétel.

A helyszíni felmérés során szakértőnk megvizsgálja az ingatlan nyújtotta lehetőségeket, melyek a gépészeti tervezéshez és a részletes árajánlathoz szükségesek lesznek. Ezt követően elmondja Önnek a lehetőségeket, hiszen a tervezés kifejezetten az Ön igényei szerint fog elkészülni.

A fűtésszerelés felmérés fázisa során munkatársunk kiszámolja az Ön számára legoptimálisabb teljesítményű berendezések szükségességét, azok elhelyezési módját, valamint a piacon lévő hőszivattyú típusok közül azt javasolja, mely az Ön ingatlanához a legideálisabb választás lesz. Ez a fűtésszerelés kezdeti szakasza.

Fűtésszerelés – árajánlat és üzembe helyezés

A fűtésszerelés legidőigényesebb szakasza az árajánlat és az üzembe helyezés befejezése közötti időszak, ám ez lehet gyorsabb és hatékonyabb, mint ahogy azt megszoktuk.

A fűtésszerelés árajánlata minden esetben tételes és pontos, nincsenek rejtett költségek. Így Ön pontosan tudni fogja, hogy a teljes fűtésszerelés mennyibe fog kerülni, hiszen a tervezés mindenki számára fontos.

Az árajánlat elfogadása után a berendezés megrendelése a következő szakasz, melyet házhoz szállíttatunk, majd ezután következik a konkrét fűtésszerelés.

A fűtésszerelés időintervalluma minden esetben más, függ az igényektől, a környezeti lehetőségektől, ám erről szakértő kollégánk Önt tájékoztatni fogja.

A fűtésszerelés a teszt üzemmóddal, valamint a készülék üzemeltetésének bemutatásával végződik.

Fűtésszerelés – garanciák

Manapság minden termék és szolgáltatás néhány év garanciával rendelkezik. Nálunk a fűtésszerelés örök garanciás.

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, ám mi valóban örök kivitelezési garanciát vállalunk fűtésszerelés szolgáltatásunkra. Mégis hogy tudjuk ezt megtenni?

A válasz roppant egyszerű. Megfelelő szakemberekkel, minőségi segédanyagokkal dolgozunk. A javasolt berendezések is jó minőségűek. Természetesen a garancia a berendezés és a fűtésszerelés esetében is időszakos karbantartáshoz kötött, hiszen csak így kerülhetők el a funkcionális problémák.

Önnél is fűtésszerelés vált esedékessé? Forduljon hozzánk, megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást!

Fűtéskorszerűsítés

A hagyományos energiahordozók ára évek óta egyre emelkedik, ezért a fűtéskorszerűsítés még akkor is jó költségcsökkentő megoldás, ha a fűtésrendszer életkora ezt még nem indokolná.

A legtöbb ember fűtéskorszerűsítés kapcsán a gázkazán lecserélésére, esetleg gázkazánra való áttérésre gondol, holott a mai modern gázkazánok hatékonyságától függetlenül is kijelenthetjük, hogy ez a megoldás kezd elavulttá válni.

Egyre többen gondolkodnak megújuló energiában, amikor fűtéskorszerűsítés kerül szóba, ami egy helyes gondolkodás, hiszen Földünk fosszilis energiakészletei kimerülőben vannak. Arról nem is beszélve, hogy a klímaváltozás mértékét figyelembe véve egyre jobban oda kell figyelnünk a környezetszennyezés visszaszorítására, hiszen ez az egy Földünk van, ahol gyermekeinknek, unokáinknak is élhető környezetet kell hátrahagynunk.

Fűtéskorszerűsítés esetén gondolkodjon Ön is zöld energiában! Válasszon hőszivattyús rendszert! Óvja környezetét és takarékoskodjon okosan!

Hőszivattyús fűtéskorszerűsítés

A fűtéskorszerűsítés mindig tetemes összeget tesz ki, ezért érdemes elgondolkodni némi plusz költségen a hosszú távú takarékoskodás érdekében.

Hőszivattyú használatával egy ingatlan téli fűtésének, nyári hűtésének, egyes esetekben a meleg víz ellátásának költségei negyedére csökkenthetők. Napelemes megoldással ez az összeg közel nullára redukálható. Éppen ezért fűtéskorszerűsítés címszó alatt ne válasszunk egy már most is elavult gázfűtést, illetve egyéb hagyományos fűtési módot, hiszen azokkal maximum néhány százalékkal csökkenthetők a hosszú távú költségeink.

Fűtéskorszerűsítés, mint befektetés

Egy ingatlan felújítása minden esetben befektetést jelent. Ha ez a fűtéskorszerűsítés folyamatát is magában foglalja, akkor válik az ingatlan valódi értékké.

Egyre többen gondolják úgy, hogy környezetünkért tenni kell, és ingatlanvásárlás során kifejezetten zöld energiával fűtött lakást vagy házat keresnek. Pontosan ezért érdemes felújítás során a fűtéskorszerűsítést is okosan csinálni, mivel ez nagymértékben megnöveli az ingatlan értékét, valamint az ingatlan iránti keresletet.

Amennyiben nem tervezzük az ingatlan jövőbeli eladását, akkor is érdemes a fűtéskorszerűsítés részét befektetésként elvégezni, hiszen az ingatlan értéknövelése minden esetben fontos.

Fűtéskorszerűsítés a komfortos otthonért

Mindannyian tudjuk, hogy otthonunk komfortérzete nagymértékben függ a fűtés és a hűtés minőségétől. Tegyük komfortosabbá otthonunkat fűtéskorszerűsítés révén!

A legújabb technológiáknak köszönhetően ma már sokkal több ingatlan esetében telepíthető hőszivattyú, mint néhány évvel ezelőtt. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, ha fűtéskorszerűsítés kerül szóba.

Hőszivattyú használatával jelentősen csökkenthetjük kiadásainkat, valamint a zöld energia felhasználása által csökkentjük a szén-dioxid kibocsátást, amivel mi is teszünk valamit a környezetvédelemért. Mindezt oly módon, hogy otthonunkat komfortosabbá tesszük. Leegyszerűsítjük lakásunk, házunk fűtését és hűtését.

Kell ennél jobb megoldás? Olcsó üzemeltetés, zöld energia, magasabb komfortfokozat, ráadásul az ingatlanunk értékét is megnöveltük fűtéskorszerűsítés által.

Ha Önnél is aktuális a fűtéskorszerűsítés, hívja információs vonalunkat vagy írjon nekünk, szakszerű tájékoztatást kap a lehetőségekről!


ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Keresés