A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Gree

Gree

Gree Klímaberendezések

Gree klíma márkáról, amit tudni kell   

A világpiacon jelenleg, mint az összes műszaki berendezéseknél a Japán és a Kínai Gyártók a legnagyobb gyár óriások.
A Japán klímaberendezések megkérdőjelezhetetlenül megbízható klímaberendezések
(Panasonic,Daikin,Toshiba,Fujitsu,Mitsubishi)
Itt véleményünk szerint nincs nagy különbség ezek közül így célszerű a legelérhetőbb árú terméket kiválasztani
A Kínai gyártók közül is megtalálható nagyon jó minőségű klímaberendezés mint például GREE Márkanév.
egyik legnagyobb légkondicionáló gyáraként számon tartott Gree klíma neve fogalom a szakmában,és bármilyen szakember tanácsát kéri erről a márkáról,nem tudnak róla rossz véleményt mondani,mert igazán megbízható klímaberendezés
 A kínai gyárban több klímaberendezést is gyártanak, de a Gree nevet csak azok használhatják, amelyek teljesen megfelelnek pontos minőségi szabványoknak.

A márkához tartozik a Sinclair, Cascade és a Nord márkanév is – természetesen ezek is eleget tesznek ,de gondoljunk a márkanév fent maradására és ezalatt értjük a teljes alkatrészellátást és garanciális hátteret. Ezeknek mindegyikének a Gree márkanév évtizedek óta eleget tesz.

 

A Gree gyárról néhány szóban

A Gree gyár Kínában jött létre 1991-ben, ahol azóta összesen már 7 gyár épült, és az elmúlt több, mint 25 évben már Brazíliában is nyílt meg gyártósor. Jelenleg az éves gyártási kapacitás 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés. A Gree termékeivel a világ 200 országában van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján.

A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek és az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés. Az eltérő igények kielégítésére közel 10 000 klímatípust fejlesztettek ki.

Miben különböznek a Gree klímák más gyártók légkondicionálóitól?
 

Hang:
A Gree készülékek igen magas gyártói minőségi előirásoknak megfelelve fejleszti ki technologiáját így igen korszerú mínőséget kapunk.
Fejlesztésük során az inverteres klímaberendezéseik a leghalkabb rendszerrel vannak szerelve, így az eddigi legfőbb problémák a klímaberendezéseknél, hogy hangos, ezáltal mondhatni jelentősen megoldódott ez a probléma is.
G10 Inverter
Halk és magas hatásfokú inverteres technológia G10 TEC.
inverteres technologia ami saját fejlesztés és akár 1 GHz-ig képes a kompresszor fordulatszámát lecsökkenteni,ez annyit jelent, hogy kis fordulaton kevés energia felhasználás és halk működés mellett tudjuk üzemeltetni.
Környezetbarát 
Az új típusok környezetbarát hűtőközeggel rendelkeznek, ami jelentősen hozzájárúl a környezetünk,megóvásához.(Tudni kell 1 kisseb klímaberendezés majdnem 1 kg hűtőközeget tartalmaz, a mi 5000 kg szénmonoxidnak felel meg, légkörbe kerülve igen nagy ózonkárosító hatása van

Alkatrész utánpótlás
 Gree klímákat óriási menységben gyártják már évtizedek óta,így nem kell aggódnunk mint bármely más kínai terméknél,hogy Idő közben nem fogunk alkatrészellátáshoz hozzájutni,és későbbiekben előforduló meghibásodásokat meg lehet majd javítani.
Fűtés
A Gree klímák fűtésre is igen hatékonyak mivel mindegyik készülék képes automata leolvasztásra. Ennek akkor van jelentősége, hogyha téli időszakban szeretnénk fűtésre használni a klímaberendezést.
Jelenség: a klímaberendezés fűtés üzemben fordítva használja a hűtéskört és a kültéri hűt a beltéri pedig fűt.
A kültéri kondenzátor hűtés üzemben külső mínuszos időjárás körülmények között könnyen jegesedik így leolvasztásra van szükség időközönként hogy a készüléket megvédje,és hatékonyabban teljesítsen.

 

Gree klímaberendezésekhez tartozó extra funkcíók


Automata újraindítás

A Gree klíma  áramkimaradás esetén is okosan megjegyzi a beprogramozott beállításokat, hogy az újrainduláskor ne kelljen megint minden beállítást újra elvégezni. Ez kifejezetten hasznos lehet, ha nem szeretnénk, hogy a beosztottaknak kelljen ezzel bajlódnia az irodában vagy üzletben.

Antibakteriális szűrő
-Katechin szűrő:
A légkondicionáló berendezések kapcsán gyakran felmerül a karbantartás és a tisztítás kérdése, hiszen a párás közeg, vagy akár önmagában a körbeforgatott levegő is táptalaja lehet a fertőzéseknek. A Gree többek között egy speciális katechin szűrőt kínál ennek megelőzésére. Ez zöld tea kivonatból készül, nagyon jól megfogja a port és az antibakteriális felület a baktériumok 95%-át is megsemmisíti.
Cold Plasma: levegőtisztító rendszer egy hatékony ionizátor többszörös szűrőrendszerrel kombinálva. Ez gondoskodik arról, hogy a levegő friss és tiszta legyen: a baktériumok 90%-át semlegesíti. Egy ilyen megoldás egy őszi, betegesebb időszakban nagyon jó szolgálatot tesz bármelyik irodában!

Internetes vezérlés (WIFI)
WIFI vezérlővel könnyen lehet távolról is üzemeltetni a Gree klímaberendezéseket, Ezáltal bar milyen távolságról tudják felügyelni otthonunk illetve irodánknak kellő hőmérsékletét, sőt leginkább számítógépes rendszerek hűtéséhez a legoptimálisabb megoldás.

I feel funkció
Általában a távirányítóval kért hőmérsékletet a beltériben lévő hőmérséklet érzékelő érzékeli és ennek segítségével működteti a klímaberendezést.
Az I-FEEL funkció ettől eltérően egy központ egység segítségével,érzékeli a hőmérsékletet ami a távirányítóba van építve,így nem kell azzal foglalkoznunk,hogy a meleg levegő felfele száll,hanem közvetlen környezetünk hőmérsékletét figyeli,így  kellemesebb hőmérsékletet tud generálni otthonába.

Gree Márkához tartozó Klíma típusok
Gree jó választás lehet akár otthoni, akár ipari használatra,mivel magas hatásfokkal működik, költséghatékony és kiemelt figyelmet fordít az egészségre is. De,hogy pontosan melyik típus lesz az Önnek megfelelő?

Minőségi márka
Halk és magas hatásfokú inverteres technológia G10 TEC.
inverteres technológia ami saját fejlesztés és akár 1 GHz-ig képes a kompresszor fordulatszámát lecsökkenteni,ez annyit jelent, hogy kis fordulaton kevés energia felhasználással és halk működés mellett tudjuk üzemeltetni.

A márka típusokat leginkább egyénileg tudjuk kiválasztani,mégpedig ,hogy Önnek milyen extra funkcíókra van pontosan szüksége :

A legjobb ár-érték arány otthonra:

 

Gree Lomo Plusz Inverter GWH09QB már 112.000 Ft-tól elérhető
Okos és takarékos lakótárs: Gree Smart
A Lomo Plus tudása (G10 inverter, A++ energiaosztály, Wi-Fi, I feel,LCD kijelző,Cold pazma szürő,turbó üzem,3D légáram) Letisztult és egyszerű dizájn.Lomo típus választása egyszerű és jó megoldás lehet,ezek  mellet már élvezheti a Wifi adta lehetőségeket,pontos Ifeel funkció pontos hőmérséklet érzékelés,beépített LCD kijelző a beltéri előlapján és egy kis légtisztító berendezést is vásárol otthonába a Cold Plazma szűrő rendszer használatával. A piacon kapható középkategóriás klímaberendezések közül a legjobb választás lehet a nyári kánikulák enyhítésére.

GREE Amber Inverter GWH09YC

Professzionális megoldás:
Otthonában esetleg irodában szeretne folyamatos mindennapi használat mellet a kellemes hőmérsékletet élvezni vagy szerverhelyiségben szeretné biztosítani az állandó, előírt hőmérsékletet, akkor a Gree Amber lehet az Ön számára a legjobb megoldás 
G10 inverter, A++ energiaosztály, Wi-Fi, I feel,LCD kijelző,Cold pazma szürő,turbó üzem,3D légáram) Letisztult és egyszerű dizájn.Lomo típus választása egyszerű és jó megoldás lehet,ezek  mellet már élvezheti a Wifi adta lehetőségeket,pontos Ifeel funkció pontos hőmérséklet érzékelés,beépített LCD kijelző a beltéri előlapján és egy kis légtisztító berendezést is vásárol otthonába a Cold Plazma szűrő rendszer használatával

Prémium kategória, sok extrával: Gree U-Crown


GREE U-CROWN INVERTER - GWH12UB

Szeretné otthonát vagy környezetét exkluzív és dizájnos berendezésekkel díszíteni és ráadásul fontos Önnek a magas teljesítmény akár Fűtés funkcióban is akkor lehet, hogy megtalálta az Önnek leg megfelelőbb megoldást A Gree U-Crown segítségével akár -30 fokban is gondoskodhatsz a lakótér fűtéséről, mivel ez a készülék ekkora teljesítményre is képes lehet. Mindezek mellet extra halkan teljesít. A korábban már megismert tulajdonságokon felül Fűtésre optimalizált és a berendezés elegáns megjelenését a króm kivitelezés biztosítja.


Bármelyik Gree klímaberendezést is választja, biztos lehet benne, hogy egy prémium minőségű készüléket fog választani amire az elkövetkezendő években biztosan számíthat.


 

A GREE A VILÁG ELSŐ SZÁMÚ KLÍMAMÁRKÁJA

Az Euromonitor International 2017-ben is kibocsájtotta a GREE A VILÁG ELSŐ SZÁMÚ KLÍMAMÁRKÁJA bizonyítványt! A Gree töretlenül a 2016-os év után is megőrizte világelső helyét a lakossági klíma értékesítésben, melyhez mi is hozzájárultunk partnereink segítségével!

A Gree beerősít

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Rendezés:
465.238 Ft
Raktáron
490.076 Ft
Raktáron
571.846 Ft
Raktáron
653.616 Ft
Raktáron
182.800 Ft
Raktáron
191.000 Ft
Raktáron
172.500 Ft
Raktáron
222.794 Ft
Raktáron
285.600 Ft
Raktáron
207.900 Ft
Raktáron
227.300 Ft
Raktáron
322.200 Ft
Raktáron

Keresés