A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Hőszivattyúk

A hőszivattyú napjaink egyik legújabb és legkorszerűbb fűtési technológiája. Környezetbarát technikai megoldás, ami a fosszilis forrásoknál olcsóbban termelnek hőt és megtérülési idejük sem mondható túl hosszúnak. A hőszivattyú elektromos árammal működőberendezés, mely a környezet energiáját hasznosítja. Segítségével meleg vizet lehet előállítani és lehetséges fűteni valamint hűteni. A berendezés a működtetésére felhasznált energiát nem közvetlenül hővé alakítja, hanem a külső energia segítségével a hőt az alacsonyabb hőfokszintről egy magasabb hőfokszintre emeli.

A hőszivattyúk a fűtési rendszerek felújításánál mutatják meg valódi erősségüket: a hagyományos hőfejlesztő berendezést számos esetben egyszerűen leváltják – és szokatlanul nagy hatásfokuknak köszönhetően a meglévő fű-tőberendezéseknél a komforttal szemben támasztott maximális igényeknek is megfelelnek.

A klímaszezonnál jelenleg megtalálhatók a legkorszerűbb hőszivattyúk, amik segítségével hatékonyan és környezetbarát módon tudja ingatlanát fűteni és hűteni, amire éppen szüksége van.  Több éves tapasztalatunkkal kiváló partnereinkkel segítségére lehetünk a beszerzésben, telepítésben és karbantartásban.  

OSZTOTT SPLITT HÖSZÍVATTYÚ OSZTOTT SPLITT HÖSZÍVATTYÚ
OSZTOTT SPLITT LEVEGŐ VÍZ HŐSZÍVATTYÚ AMIT MÁR KEZD MINDENKI MEGISMERNI ÉS HASZNÁLNI, MANAPSÁG A LEGGAZDASÁGOSABB HŐSZÍVATTYÚS MEGOLDÁS MAGASABB HATÉKONYSÁG,TÉLI NYÁRI ÜZEMBIZTONSÁG KÖNNYÜ KEZELHETŐSÉG,DIREKT FŰTÉSKŐR,EGYSZERŰ,AKÁR UTÓLAGOS TELEPÍTÉS, H-GEO TARIFA IGÉNYELHETŐ MINDENKINEK,VAGY AKÁR A NAPENERGIA FELHASZNÁLÁSÁNAK EGYIK LEGALTERNATÍVABB ÉS LEGKÉZENFEKVÖBB FORMÁJA.
MONOBLOKK HŐSZÍVATTYÚ MONOBLOKK HŐSZÍVATTYÚ
LEVEGŐ-VÍZ HŐSZÍVATTÚ A LEGEGYSZERÜBB MÓDON HŰTÉSRE ÉS FŰTÉSRE MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MONOBLOKK ​HŐSZÍVATTYÚK,EGY KOMPAKT KÜLTÉRI EGYSÉGGEL MAGAS KIVITELEZÉSI KÖLTSÉGEK ÉS FREONOS HŰTŐKŐR KIÉPÍTÉSE NÉLKÜL. A JELENLEG LÉTEZŐ LEGOLCSÓBB HŐSZÍVATTYÚS FŰTÉS MEGOLDÁS AMI AKÁR MEDENCE ÉS HÁZTARTÁSI MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁSÁRA IS ALKALMAS EGYSZERRE.
Rendezés:
1.518.900 Ft
1.532.439 Ft
1.664.589 Ft
1.720.000 Ft
1.807.187 Ft
1.825.227 Ft
1.955.810 Ft
1.965.390 Ft
1.981.200 Ft
2.029.861 Ft
2.093.625 Ft
2.106.041 Ft

Keresés