A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Hőszivattyúk

A hőszivattyú napjaink egyik legújabb és legkorszerűbb fűtési technológiája. Környezetbarát technikai megoldás, ami a fosszilis forrásoknál olcsóbban termelnek hőt és megtérülési idejük sem mondható túl hosszúnak. A hőszivattyú elektromos árammal működőberendezés, mely a környezet energiáját hasznosítja. Segítségével meleg vizet lehet előállítani és lehetséges fűteni valamint hűteni. A berendezés a működtetésére felhasznált energiát nem közvetlenül hővé alakítja, hanem a külső energia segítségével a hőt az alacsonyabb hőfokszintről egy magasabb hőfokszintre emeli.

A hőszivattyúk a fűtési rendszerek felújításánál mutatják meg valódi erősségüket: a hagyományos hőfejlesztő berendezést számos esetben egyszerűen leváltják – és szokatlanul nagy hatásfokuknak köszönhetően a meglévő fű-tőberendezéseknél a komforttal szemben támasztott maximális igényeknek is megfelelnek.

A klímaszezonnál jelenleg megtalálhatók a legkorszerűbb hőszivattyúk, amik segítségével hatékonyan és környezetbarát módon tudja ingatlanát fűteni és hűteni, amire éppen szüksége van.  Több éves tapasztalatunkkal kiváló partnereinkkel segítségére lehetünk a beszerzésben, telepítésben és karbantartásban.  

OSZTOTT SPLITT HÖSZÍVATTYÚ OSZTOTT SPLITT HÖSZÍVATTYÚ
OSZTOTT SPLITT LEVEGŐ VÍZ HŐSZÍVATTYÚ AMIT MÁR KEZD MINDENKI MEGISMERNI ÉS HASZNÁLNI, MANAPSÁG A LEGGAZDASÁGOSABB HŐSZÍVATTYÚS MEGOLDÁS MAGASABB HATÉKONYSÁG,TÉLI NYÁRI ÜZEMBIZTONSÁG KÖNNYÜ KEZELHETŐSÉG,DIREKT FŰTÉSKŐR,EGYSZERŰ,AKÁR UTÓLAGOS TELEPÍTÉS, H-GEO TARIFA IGÉNYELHETŐ MINDENKINEK,VAGY AKÁR A NAPENERGIA FELHASZNÁLÁSÁNAK EGYIK LEGALTERNATÍVABB ÉS LEGKÉZENFEKVÖBB FORMÁJA.
MONOBLOKK HŐSZÍVATTYÚ MONOBLOKK HŐSZÍVATTYÚ
LEVEGŐ-VÍZ HŐSZÍVATTÚ A LEGEGYSZERÜBB MÓDON HŰTÉSRE ÉS FŰTÉSRE MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MONOBLOKK ​HŐSZÍVATTYÚK,EGY KOMPAKT KÜLTÉRI EGYSÉGGEL MAGAS KIVITELEZÉSI KÖLTSÉGEK ÉS FREONOS HŰTŐKŐR KIÉPÍTÉSE NÉLKÜL. A JELENLEG LÉTEZŐ LEGOLCSÓBB HŐSZÍVATTYÚS FŰTÉS MEGOLDÁS AMI AKÁR MEDENCE ÉS HÁZTARTÁSI MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁSÁRA IS ALKALMAS EGYSZERRE.
Rendezés:
1.331.565 Ft
Raktáron
1.375.114 Ft 1.317.955 Ft
Raktáron
1.535.346 Ft
Raktáron
1.578.967 Ft
Raktáron
1.622.589 Ft
Raktáron
1.666.354 Ft
Raktáron
1.753.596 Ft
Raktáron
1.797.290 Ft
Raktáron
1.840.912 Ft
Raktáron
1.884.605 Ft
Raktáron
1.884.605 Ft
Raktáron
1.950.072 Ft
Raktáron

Keresés