A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Hőszivattyúk

A hőszivattyú napjaink egyik legújabb és legkorszerűbb fűtési technológiája. Környezetbarát technikai megoldás, ami a fosszilis forrásoknál olcsóbban termelnek hőt és megtérülési idejük sem mondható túl hosszúnak. A hőszivattyú elektromos árammal működőberendezés, mely a környezet energiáját hasznosítja. Segítségével meleg vizet lehet előállítani és lehetséges fűteni valamint hűteni. A berendezés a működtetésére felhasznált energiát nem közvetlenül hővé alakítja, hanem a külső energia segítségével a hőt az alacsonyabb hőfokszintről egy magasabb hőfokszintre emeli.

A hőszivattyúk a fűtési rendszerek felújításánál mutatják meg valódi erősségüket: a hagyományos hőfejlesztő berendezést számos esetben egyszerűen leváltják – és szokatlanul nagy hatásfokuknak köszönhetően a meglévő fű-tőberendezéseknél a komforttal szemben támasztott maximális igényeknek is megfelelnek.

A klímaszezonnál jelenleg megtalálhatók a legkorszerűbb hőszivattyúk, amik segítségével hatékonyan és környezetbarát módon tudja ingatlanát fűteni és hűteni, amire éppen szüksége van.  Több éves tapasztalatunkkal kiváló partnereinkkel segítségére lehetünk a beszerzésben, telepítésben és karbantartásban.  

GREE GREE
A GREE márka 1994 óta viseli a nevét, egy igazi sikersztori áll mögötte, Kezdetekben kisebb üzemként, ma viszont már a világ egyik első és vezető klíma- és hőszivattyú gyártójaként működik. A GREE hőszivattyú rendszerek megbízhatósága, hatékonysága nemzetközileg elismert, cégünk több éve forgalmazza és telepíti, szervizeli őket.
PANASONIC PANASONIC
Magas műszaki színvonal, továbbfejlesztett vezérlés a teljesítmény hatékony leadására, optimalizált és maximális energiahatékonyság, automatizált működés, alacsony zajszint és még sorolhatnánk a Panasonic hőszivattyúk kiemelkedő tulajdonságait, amiért jó szívvel ajánljuk ezt a jövőépítő terméket. Válasszon forgalmazott kínálatunkból igényei szerint, kérjen, árajánlatot, hogy segíthessünk!
TECHNIK COOL TECHNIK COOL
A gyártó termékei Technik Cool Az épületgépészeti piacon egyre nagyobb területen szereplő Technik Therm márka mögött egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő cégcsoport áll. A Technik Therm brand minden olyan termékcsoportot lefed, ami az Ön otthonában a jó közérzetet adó meleg biztosításához elengedhetetlen lehet. A fűtési körök rendezettségét szolgáló osztó-gyűjtő dobozoktól kezdve a korszerű zónavezérlőkön át a fűtés alapját biztosító radiátorokig és csővezetékekig. A Technik Cool levegő-víz hőszivattyúk is ezen termékkörök közt találhatóak meg, amely hőszivattyúk a kínálat-kereslet végetnemérő versenyében professzionális minőséget képviselnek megfizethető áron. Mi is az a Technik Cool? A Technik Cool termékei DC inverteres, multifunkciós, levegő-víz hőszivattyúk, melyek az épületet körülölelő levegő hőenergiájának felhasználásával a helyiség fűtésére vagy nyári napokon akár a hűtésre is szolgál. A Technik Cool hőszivattyúk ezen felül képesek fedezni akár a ház lakóinak használati melegvíz igényét is.
Rendezés:
1.138.455 Ft + ÁFA
Raktáron
1.264.567 Ft + ÁFA
Raktáron
1.474.297 Ft + ÁFA
Raktáron
1.572.998 Ft + ÁFA
Raktáron
1.697.702 Ft + ÁFA
Raktáron
1.275.242 Ft + ÁFA
Raktáron
1.173.335 Ft + ÁFA
Raktáron
999.370 Ft + ÁFA
Raktáron
1.125.130 Ft + ÁFA
Raktáron

Keresés