A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Hőszivattyúk

A hőszivattyú napjaink egyik legújabb és legkorszerűbb fűtési technológiája. Környezetbarát technikai megoldás, ami a fosszilis forrásoknál olcsóbban termelnek hőt és megtérülési idejük sem mondható túl hosszúnak. A hőszivattyú elektromos árammal működőberendezés, mely a környezet energiáját hasznosítja. Segítségével meleg vizet lehet előállítani és lehetséges fűteni valamint hűteni. A berendezés a működtetésére felhasznált energiát nem közvetlenül hővé alakítja, hanem a külső energia segítségével a hőt az alacsonyabb hőfokszintről egy magasabb hőfokszintre emeli.

A hőszivattyúk a fűtési rendszerek felújításánál mutatják meg valódi erősségüket: a hagyományos hőfejlesztő berendezést számos esetben egyszerűen leváltják – és szokatlanul nagy hatásfokuknak köszönhetően a meglévő fű-tőberendezéseknél a komforttal szemben támasztott maximális igényeknek is megfelelnek.

A klímaszezonnál jelenleg megtalálhatók a legkorszerűbb hőszivattyúk, amik segítségével hatékonyan és környezetbarát módon tudja ingatlanát fűteni és hűteni, amire éppen szüksége van.  Több éves tapasztalatunkkal kiváló partnereinkkel segítségére lehetünk a beszerzésben, telepítésben és karbantartásban.  

OSZTOTT SPLITT HÖSZÍVATTYÚ OSZTOTT SPLITT HÖSZÍVATTYÚ
OSZTOTT SPLITT LEVEGŐ VÍZ HŐSZÍVATTYÚ AMIT MÁR KEZD MINDENKI MEGISMERNI ÉS HASZNÁLNI, MANAPSÁG A LEGGAZDASÁGOSABB HŐSZÍVATTYÚS MEGOLDÁS MAGASABB HATÉKONYSÁG,TÉLI NYÁRI ÜZEMBIZTONSÁG KÖNNYÜ KEZELHETŐSÉG,DIREKT FŰTÉSKŐR,EGYSZERŰ,AKÁR UTÓLAGOS TELEPÍTÉS, H-GEO TARIFA IGÉNYELHETŐ MINDENKINEK,VAGY AKÁR A NAPENERGIA FELHASZNÁLÁSÁNAK EGYIK LEGALTERNATÍVABB ÉS LEGKÉZENFEKVÖBB FORMÁJA.
MONOBLOKK HŐSZÍVATTYÚ MONOBLOKK HŐSZÍVATTYÚ
LEVEGŐ-VÍZ HŐSZÍVATTÚ A LEGEGYSZERÜBB MÓDON HŰTÉSRE ÉS FŰTÉSRE MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MONOBLOKK ​HŐSZÍVATTYÚK,EGY KOMPAKT KÜLTÉRI EGYSÉGGEL MAGAS KIVITELEZÉSI KÖLTSÉGEK ÉS FREONOS HŰTŐKŐR KIÉPÍTÉSE NÉLKÜL. A JELENLEG LÉTEZŐ LEGOLCSÓBB HŐSZÍVATTYÚS FŰTÉS MEGOLDÁS AMI AKÁR MEDENCE ÉS HÁZTARTÁSI MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁSÁRA IS ALKALMAS EGYSZERRE.
Rendezés:
1.445.838 Ft
Raktáron
1.606.000 Ft
Raktáron
1.872.357 Ft
Raktáron
1.997.707 Ft
Raktáron
2.156.081 Ft
Raktáron
1.490.136 Ft
Raktáron
1.619.557 Ft
Raktáron
1.269.200 Ft
Raktáron
1.528.915 Ft
Raktáron
1.446.225 Ft
Raktáron
2.162.378 Ft
Raktáron
1.746.659 Ft
Raktáron

Keresés