A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Hőszivattyú felmérés, telepítés, karbantartás

HŐSZIVATTYÚ - VÁSÁRLÁS, KISZÁLLÍTÁS, FELMÉRÉS, BESZERELÉS, SZERVIZELÉS

PEST ÉS FEJÉR MEGYE TERÜLETÉN A HŐSZIVATTYÚ SZERELÉSHEZ SZÜKSÉGES KISZÁLLÍTÁS, ÉS FELMÉRÉSI KÖLTSÉGEK.
EZ EGY EGYSZERI DÍJ, TARTALMAZ EGY KISZÁLLÁST A MEGADOTT HELYSZÍNRE, SZAKSZERŰ FELVILÁGOSÍTÁST, ÉS A HŐSZIVATTYÚ BERENDEZÉS EGYSÉGEINEK AZ ELHELYEZÉSHEZ SZÜKSÉGES FELÜLETEK FELMÉRÉSÉT ÉS MEGTERVEZÉSÉT.
A FELMÉRT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN EGY NÉVRE SZÓLÓ RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT KÜLDÜNK AZ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA, EZ ALAPJÁN PONTOS SZÁMOKAT FOG LÁTNI, A MŰKÖDTETÉSHEZ SZÜKSÉGES MINDEN KÖLTSÉGRŐL.
A MEGFELELŐ HŐSZIVATTYÚ BERENDEZÉST ÉRDEMES ÖNHÖZ KÖZELI SZERVIZBŐL VÁLASZTANI, MIVEL EZ MEGKÖNNYÍTI A HŐSZIVATTYÚ VÁSÁRLÁSÁT ÉS ANNAK SZ
ERELÉSÉT, KÉSŐBBI KARBANTARTÁSI ÉS GARANCIÁLIS SZERVIZELÉSÉT. SPÓROLJA MEG A FŰTÉSI KÖLTSÉG 30-60 %-ÁT! A HŐSZIVATTYÚ EGY NAGYON KORSZERŰ FŰTŐBERENDEZÉS, MELY  AZ UTÓBBI ÉVEKBEN IGEN FELKAPOTTÁ VÁLT. A LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚK KÖNNYEN TELEPÍTHETŐEK ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYAK. ELEKTROMOS ÁRAM SEGÍTSÉGÉVEL MŰKÖDIK, ÉS A LEVEGŐBŐL NYERT HŐENERGIA FELHASZNÁLÁSÁVAL LEHETŐSÉG VAN A HASZNÁLATI MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁSÁRA IS.

Városok és Települések,
kattintson arra a Városrészre ami Önhöz a legközelebb esik.

ÉRD,DIÓSD,TÖRÖKBÁLINT,BUDAÖRS,,BUDAPEST,BUDAKESZI,TELKI,PÁTY,BICSKE,BIATORBÁGY,
TÁRNOK,VELENCE,DUNAÚJVÁROS,SZÁZHALOMBATTA,DUNAHARASZTI,BUDAFOK-TÉTÉNY,


FELMÉRÉS ÉS AJÁNLATKÉRÉS


MIÉRT ÉRDEMES HŐSZIVATTYÚ TELEPÍTÉS ELŐTT SZERELŐ SZAKEMBERREL HELYSZÍNI FELMÉRÉST VÉGEZTETNI?

- MERT A HŐSZIVATTYÚ SZERELŐ TÖKÉLETESEN KISZÁMOLJA, HOGY A HÁZ MÉRETEITŐL FÜGGŐEN MEKKORA TELJESÍTMÉNYŰ HŐSZIVATTYÚ BERENDEZÉSRE VAN SZÜKSÉGE
MERT A HŐSZIVATTYÚ SZERELŐ AZ ÖN IGÉNYEIT SZEM ELŐTT TARTVA A LEGOPTIMÁLISABB ELHELYEZÉST JAVASOLJA.
MERT, HA MEGTALÁLTÁK KÖZÖSEN A LEGOPTIMÁLISABB ELHELYEZÉST, AZ ÁRAJÁNLAT FILLÉRRE PONTOS MUNKA ÉS ANYAGDÍJAT FOG TARTALMAZNI MEGLEPETÉSEK NÉLKÜL.
MERT A HŐSZIVATTYÚ SZERELŐ ISMERI A KÜLÖNBÖZŐ BERENDEZÉSEK POZITÍV ÉS NEGATÍV TULAJDONSÁGAIT, ÉS AZ ADOTT HELYSZÍNRE „SZEMÉLYRE SZABVA" AJÁNLJA, AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐ KÉSZÜLÉKET.

 

Amit érdemes átgondolnia ajánlatkérés előtt: ár, energiafelhasználás, minőség, garancia, design, helyigény, elhelyezés, zaj, hűtés/fűtés.
Természetesen mindezekben segítségére lesz kollégánk, de nem árt, ha már van valamilyen elképzelése a fent felsorolt lista pontjaival kapcsolatban a személyes megbeszélés előtt.


Felmérés és ajánlatkérés menete

Előkészületek
A megrendelést követően tapasztalt szerelőnk felkeresi önt, hogy együtt jelöljék ki az egységek pontos helyét, az ezeket összekötő rézcsövek és vezetékek útvonalát. 
Nyugodtan támaszkodjon szerelőink szakértelmére felmerülő kérdéseivel, hisz ennek a lépésnek pont az a lényege, hogy önnel együtt megtaláljuk a legoptimálisabb, és nem utolsó sorban a legesztétikusabb megoldást. 

Fontos! A beszerelésnek két fizetési szakasza van. Ahogy a legtöbb komolyabb műszaki cikknél, mint: házi mozi rendszer, mosógép, mosogató… stb. Önnek fizetnie kell egyszer a készülék tulajdonba vételéért, majd a kiszállítás/beüzemelés egy külön fizetendő szolgáltatás. Ez alól a hőszivattyú berendezések vásárlása sem kivétel, még akkor sem, ha mind a készüléket, mind a beüzemeltetési szolgáltatást tőlünk rendelte meg. 

Mi történik, ha a megrendeléshez képest megváltozik valamelyik paraméter a szerelés közben?
Ez esetben szerelőink a helyszínen új kalkulációt készítenek a megváltozott körülményeket figyelembe véve. Amennyiben szükséges értéktárgyait és bútorait védőfóliával óvjuk a szerelési folyamatok közben keletkező szennyeződéstől.


Kiszállás, Kiszállítás

Az alábbi esetekben beszélünk kiszállásról: 
 
A) Felmérés/ajánlatkérés:

Mielőtt megvásárolná hőszivattyú berendezését, fontos a szakemberrel való konzultáció, hogy igényeinek és lakásának/helyiségének legmegfelelőbb megoldás születhessen meg.

Ilyenkor személyesen keressük fel, megvizsgálva a fűteni kívánt helyiségek lehetőségeit, és figyelembe véve személyes igényeit és elvárásait. Ezekből kiindulva kínálunk igényeinek megfelelő lehetséges berendezéseket, valamint azok beszerelésére vonatkozó ajánlatot.

 B) Beszerelés

A berendezések beszerelését/üzembe helyezését is vállaljuk. Ez optimális esetben a velünk történt felmérés és árajánlat után történik meg.

Korszerű eszközökkel rendelkező szerelőnk a helyszínre érve, kialakítja a berendezéseknek kijelölt helyet, az őket összekötő szükséges hálózatot, valamint elvégzi a teszt üzemmódot, és tájékoztatást nyújt a készülék üzemeltetéséről.

 C) Szezonális illetve garanciális  karbantartás 

A hőszivattyú berendezéseket érdemes a hideg beköszöntével újra üzembe helyezésük előtt átvizsgálni. Illetve sok gyártó a garancia megmaradását időszakos karbantartáshoz köti. 

 

D) Meghibásodás elhárítás

Legyen az műszaki meghibásodás, vagy a berendezése elszennyeződés miatt funcionális problémákat mutat, forduljon bizalommal hozzánk.

AMENNYIBEN NEM TALÁLJA AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TELEPÜLÉST, KÉREM, HOGY A PONTOS KISZÁLLÁSI DÍJ MEGÁLLAPÍTÁSA ÉRDEKÉBEN TELEFONON VAGY E-MAILEN ÉRDEKLŐDJÖN.

Városok és Települések,
kattintson arra a Városrészre ami Önhöz a legközelebb esik.

ÉRD,DIÓSD,TÖRÖKBÁLINT,BUDAÖRS,,BUDAPEST,BUDAKESZI,TELKI,PÁTY,BICSKE,BIATORBÁGY,
TÁRNOK,VELENCE,DUNAÚJVÁROS,SZÁZHALOMBATTA,DUNAHARASZTI,BUDAFOK-TÉTÉNY,


ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Keresés