A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

HŐSZIVATTYÚ BUDAÖRS - VÁSÁRLÁS, KISZÁLLÍTÁS, FELMÉRÉS, BESZERELÉS, SZERVÍZELÉS

 BUDAÖRS HŐSZIVATTYÚ - VÁSÁRLÁS, KISZÁLLÍTÁS, FELMÉRÉS, BESZERELÉS, SZERVIZELÉSBudaörs és Környéke területén a hőszivattyú szereléshez szükséges kiszállítás, és felmérési költsége:15.000 Forint
Ez az egyszeri díj tartalmaz egy kiszállást a megadott helyszínre, szakszerű felvilágosítást, és a hőszivattyú berendezés egységeinek az elhelyezéshez szükséges felületek felmérését és megtervezését.
A felmért információk alapján egy névre szóló részletes árajánlatot küldünk az ügyfeleink számára, ez alapján pontos számokat fog látni, a hőszivattyúval való fűtéshez szükséges minden költségről.
Hőszivattyú Vásárlás Budaörsön legyen az Önhöz legközelebbi szerviz, ami a legegyszerűbb választás mivel ez megkönnyíti A Hőszivattyú vásárlását és annak sz
erelését. Későbbi karbantartási és garanciális szervizeléseket is jelentősen meg könnyít.

Természetesen Ön és a telepítő cég közti kommunikáció is gördülékenyen működik. 
Ez a döntés a hideg téli szezon idején jelentősen meggyorsíthatja az Ön elképzeléseinek a megvalósítását.


Felmérés és Ajánlatkérés


Miért érdemes hőszivattyú telepítés előtt hőszivattyúszerelő szakemberrel helyszíni felmérést végeztetni?

- Mert a hőszivattyú szerelő tökéletesen kiszámolja, hogy az adott helyiségben  mekkora teljesítménnyel rendelkező klímára van szükség.
Mert a hőszivattyú szerelő az Ön igényeit szem előtt tartva a legoptimálisabb elhelyezést javasolja.
Mert, ha megtalálták közösen a legoptimálisabb elhelyezést, az árajánlat fillérre pontos munka és anyagdíjat fog tartalmazni meglepetések nélkül.
Mert a hőszivattyú szerelő ismeri a különböző berendezések pozitív és negatív tulajdonságait, és az adott helyszínre „személyre szabva" ajánlja, az Ön igényeinek megfelelő készüléket.


 

Amit érdemes átgondolnia ajánlatkérés előtt: ár, energiafelhasználás, minőség, garancia, design, helyigény, elhelyezés, zaj, hűtés/fűtés.
Természetesen mindezekben segítségére lesz kollégánk, de nem árt, ha már van valamilyen elképzelése a fent felsorolt lista pontjaival kapcsolatban a személyes megbeszélés előtt.


Felmérés és ajánlatkérés menete

Előkészületek
A megrendelést követően tapasztalt szerelőnk felkeresi önt, hogy együtt jelöljék ki az egységek pontos helyét, az ezeket összekötő rézcsövek és vezetékek útvonalát. 
Nyugodtan támaszkodjon szerelőink szakértelmére felmerülő kérdéseivel, hisz ennek a lépésnek pont az a lényege, hogy önnel együtt megtaláljuk a legoptimálisabb, és nem utolsó sorban a legesztétikusabb megoldást. 

Fontos! A beszerelésnek két fizetési szakasza van. Ahogy a legtöbb komolyabb műszaki cikknél, mint: házi mozi rendszer, mosógép, mosogató… stb. Önnek fizetnie kell egyszer a készülék tulajdonba vételéért, majd a kiszállítás/beüzemelés egy külön fizetendő szolgáltatás. Ez alól a hőszivattyú berendezések vásárlása sem kivétel, még akkor sem, ha mind a készüléket, mind a beüzemeltetési szolgáltatást tőlünk rendelte meg. 

Mi történik, ha a megrendeléshez képest megváltozik valamelyik paraméter a szerelés közben?
Ez esetben szerelőink a helyszínen új kalkulációt készítenek a megváltozott körülményeket figyelembe véve. Amennyiben szükséges értéktárgyait és bútorait védőfóliával óvjuk a szerelési folyamatok közben keletkező szennyeződéstől.


Kiszállás, Kiszállítás

Az alábbi esetekben beszélünk kiszállásról: 
 
A) Felmérés/ajánlatkérés:

Mielőtt megvásárolná hőszivattyú berendezését, fontos a szakemberrel való konzultáció, hogy igényeinek és lakásának/helyiségének legmegfelelőbb megoldás születhessen meg.

Ilyenkor személyesen keressük fel, megvizsgálva a fűteni kívánt helyiségeket, és figyelembe véve személyes igényeit és elvárásait. Ezekből kiindulva kínálunk igényeinek megfelelő lehetséges berendezéseket, valamint azok beszerelésére vonatkozó ajánlatot.

 B) Beszerelés

A berendezések beszerelését/üzembe helyezését is vállaljuk. Ez optimális esetben a velünk történt felmérés és árajánlat után történik meg.

Korszerű eszközökkel rendelkező szerelőnk a helyszínre érve, kialakítja a berendezéseknek kijelölt helyet, az őket összekötő szükséges hálózatot, valamint elvégzi a teszt üzemmódot, és tájékoztatást nyújt a készülék üzemeltetéséről.

 C) Szezonális illetve garanciális karbantartás 

A hőszivattyúkat érdemes a hideg beköszöntével újra átvizsgálni. Illetve sok gyártó a garancia megmaradását időszakos karbantartáshoz köti. 

 

D) Meghibásodás elhárítás

Legyen az műszaki meghibásodás, vagy bármilyen egyéb probléma, forduljon bizalommal hozzánk.

Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő települést, kérem, hogy a pontos kiszállási díj megállapítása érdekében telefonon vagy e-mailen érdeklődjön.

Városok és Települések,
kattintson arra a Városrészre ami Önhöz a legközelebb esik.

Érd,Diósd,Törökbálint,Budaörs,,Budapest,Budakeszi,Telki,Páty,Bicske,Biatorbágy,
Tárnok,Velence,Dunaújváros,Százhalombatta,Dunaharaszti,Budafok-Tétény,


ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Keresés