A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Helyszíni Felmérés-Kiszállás

Helyszíni Felmérés-Kiszállás

Miért érdemes klímaszerelés, klímatelepítés előtt klímaszerelő szakemberrel helyszíni felmérést végeztetni?

KLÍMA - VÁSÁRLÁS, KISZÁLLÍTÁS, FELMÉRÉS, BESZERELÉS, SZERVIZELÉS

PEST ÉS FEJÉR MEGYE TERÜLETÉN A KLÍMA SZERELÉSHEZ SZÜKSÉGES KISZÁLLÍTÁS, ÉS FELMÉRÉSI KÖLTSÉGEK 
EZ EGY EGYSZERI DÍJ TARTALMAZ EGY KISZÁLLÁST A MEGADOTT HELYSZÍNRE, SZAKSZERŰ FELVILÁGOSÍTÁST, ÉS A KLÍMABERENDEZÉS EGYSÉGEINEK AZ ELHELYEZÉSHEZ SZÜKSÉGES FELÜLETEK FELMÉRÉSÉT ÉS MEGTERVEZÉSÉT.
A FELMÉRT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN EGY NÉVRE SZÓLÓ RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT KÜLDÜNK AZ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA, EZ ALAPJÁN PONTOS SZÁMOKAT FOG LÁTNI, A KLIMATIZÁLÁSHOZ SZÜKSÉGES MINDEN KÖLTSÉGRŐL.
KLÍMA VÁSÁRLÁS LEGYEN AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI KLÍMASZERVIZ, AMI A LEGEGYSZERŰBB VÁLASZTÁS MIVEL EZ MEGKÖNNYÍTI A KLÍMA VÁSÁRLÁSÁT ÉS ANNAK SZ
ERELÉSÉT. KÉSŐBBI KARBANTARTÁSI ÉS GARANCIÁLIS SZERVIZELÉSEKET IS JELENTŐSEN MEGKÖNNYÍT.

Városok és Települések,
kattintson arra a Városrészre ami Önhöz a legközelebb esik.

ÉRD,DIÓSD,TÖRÖKBÁLINT,BUDAÖRS,BUDAPEST,BUDAKESZI,TELKI,PÁTY,BICSKE,BIATORBÁGY,
TÁRNOK,VELENCE,DUNAÚJVÁROS,SZÁZHALOMBATTA,DUNAHARASZTI,BUDAFOK-TÉTÉNY,


FELMÉRÉS ÉS AJÁNLATKÉRÉS


MIÉRT ÉRDEMES KLÍMASZERELÉS, KLÍMATELEPÍTÉS ELŐTT KLÍMASZERELŐ SZAKEMBERREL HELYSZÍNI FELMÉRÉST VÉGEZTETNI?

- MERT A KLÍMASZERELŐ TÖKÉLETESEN KISZÁMOLJA, HOGY AZ ADOTT HELYISÉGBEN  MEKKORA TELJESÍTMÉNNYEL RENDELKEZŐ KLÍMÁRA VAN SZÜKSÉG.
MERT A KLÍMASZERELŐ AZ ÖN IGÉNYEIT SZEM ELŐTT TARTVA A LEGOPTIMÁLISABB ELHELYEZÉST JAVASOLJA.
MERT, HA MEGTALÁLTÁK KÖZÖSEN A LEGOPTIMÁLISABB ELHELYEZÉST, AZ ÁRAJÁNLAT FILLÉRRE PONTOS MUNKA ÉS ANYAGDÍJAT FOG TARTALMAZNI MEGLEPETÉSEK NÉLKÜL.
MERT A KLÍMASZERELŐ ISMERI A KÜLÖNBÖZŐ KLÍMAKÉSZÜLÉKEK POZITÍV ÉS NEGATÍV TULAJDONSÁGAIT, ÉS AZ ADOTT HELYSZÍNRE „SZEMÉLYRE SZABVA" AJÁNLJA, AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐ KÉSZÜLÉKET.


 

Amit érdemes átgondolnia ajánlatkérés előtt: ár, energiafelhasználás, minőség, garancia, design, helyigény, elhelyezés (kültéren és beltéren), zaj, hűtés/fűtés.
Természetesen mindezekben segítségére lesz kollégánk, de nem árt, ha már van valamilyen elképzelése a fent felsorolt lista pontjaival kapcsolatban a személyes megbeszélés előtt.


Felmérés és ajánlatkérés menete

Előkészületek
A megrendelést követően tapasztalt szerelőnk felkeresi önt, hogy együtt jelöljék ki a kültéri és beltéri egység pontos helyét, az ezeket összekötő rézcsövek és vezetékek útvonalát. Valamint a kondenzvíz elvezetését és az elektromos betáp kiépítését.
Nyugodtan támaszkodjon szerelőink szakértelmére felmerülő kérdéseivel, hisz ennek a lépésnek pont az a lényege, hogy önnel együtt megtaláljuk a legoptimálisabb, és nem utolsó sorban a legesztétikusabb megoldást. 

Fontos! A beszerelésnek két fizetési szakasza van. Ahogy a legtöbb komolyabb műszaki cikknél, mint: házi mozi rendszer, mosógép, mosogató… stb. Önnek fizetnie kell egyszer a készülék tulajdonba vételéért, majd a kiszállítás/beüzemelés egy külön fizetendő szolgáltatás. Ez alól klíma berendezések vásárlása sem kivétel, még akkor sem, ha mind a készüléket, mind a beüzemeltetési szolgáltatást tőlünk rendelte meg. 

Mi történik, ha a megrendeléshez képest megváltozik valamelyik paraméter a szerelés közben?
Ez esetben szerelőink a helyszínen új kalkulációt készítenek a megváltozott körülményeket figyelembe véve. Amennyiben szükséges értéktárgyait és bútorait védőfóliával óvjuk a szerelési folyamatok közben keletkező szennyeződéstől.


Kiszállás, Kiszállítás

Az alábbi esetekben beszélünk kiszállásról: 
 
A) Felmérés/ajánlatkérés:

Mielőtt megvásárolná klímaberendezését, fontos a szakemberrel való konzultáció, hogy igényeinek és lakásának/helyiségének legmegfelelőbb megoldás születhessen meg.

Ilyenkor személyesen keressük fel, megvizsgálva a hűteni kívánt helyiség lehetőségeit, és figyelembe véve személyes igényeit és elvárásait. Ezekből kiindulva kínálunk igényeinek megfelelő lehetséges berendezéseket, valamint azok beszerelésére vonatkozó ajánlatot.

 B) Beszerelés

A berendezések beszerelését/üzembe helyezését is vállaljuk. Ez optimális esetben a velünk történt felmérés és árajánlat után történik meg.

Korszerű eszközökkel rendelkező szerelőnk a helyszínre érve, kialakítja a berendezéseknek kijelölt helyet, az őket összekötő szükséges hálózatot, valamint elvégzi a teszt üzemmódot, és tájékoztatást nyújt a készülék üzemeltetéséről.

 C) Szezonális illetve garanciális tisztítás és karbantartás 

A klímákat érdemes a hőség beköszöntével újra üzembe helyezésük előtt kitisztíttatni. Illetve sok gyártó a garancia megmaradását időszakos karbantartáshoz köti. 

klímatisztításról és karbantartásról itt olvashat bővebben

D) Meghibásodás elhárítás

Legyen az műszaki meghibásodás, vagy a berendezése elszennyeződés miatt kellemetlen szagot áraszat magából, forduljon bizalommal hozzánk.

AMENNYIBEN NEM TALÁLJA AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TELEPÜLÉST, KÉREM, HOGY A PONTOS KISZÁLLÁSI DÍJ MEGÁLLAPÍTÁSA ÉRDEKÉBEN TELEFONON VAGY E-MAILEN ÉRDEKLŐDJÖN.

Városok és Települések,
kattintson arra a Városrészre ami Önhöz a legközelebb esik.

ÉRD,DIÓSD,TÖRÖKBÁLINT,BUDAÖRS,,BUDAPEST,BUDAKESZI,TELKI,PÁTY,BICSKE,BIATORBÁGY,
TÁRNOK,VELENCE,DUNAÚJVÁROS,SZÁZHALOMBATTA,DUNAHARASZTI,BUDAFOK-TÉTÉNY,

Keresés