A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Klíma Bicske - Vásárlás, Kiszállítás, Felmérés, Beszerelés, Szervízelés

BICSKE KLÍMA - VÁSÁRLÁS, KISZÁLLÍTÁS, FELMÉRÉS, BESZERELÉS, SZERVIZELÉS

Bicske és környékén a klíma szereléshez szükséges kiszállítás, és felmérési költsége: 3.000 Ft 
Ez az egyszeri díj tartalmaz egy kiszállást a megadott helyszínre, szakszerű felvilágosítást, és a klímaberendezés egységeinek az elhelyezéshez szükséges felületek felmérését és megtervezését.
A felmért információk alapján egy névre, szóló részletes árajánlatot küldünk az ügyfeleink számára, ez alapján pontos számokat fog látni, a klimatizáláshoz szükséges minden költségről.
A klíma vásárlását is megteheti cégünk webshop-jában, szaküzletében, Érden, ami a legegyszerűbb választás, mivel ez megkönnyíti a vásárlást és a szerelést, valamint a későbbi karbantartási és garanciális szervizeléseket is.
Ez a döntés egy forró klímaszezon idején jelentősen meggyorsíthatja az Ön elképzeléseinek megvalósítását.


Felmérés és Ajánlatkérés

 
Miért érdemes klímaszerelés, klímatelepítés előtt klímaszerelő szakemberrel helyszíni felmérést végeztetni?
 
- Mert a klímaszerelő tökéletesen kiszámolja, hogy az adott helyiségben mekkora teljesítménnyel rendelkező klímára van szükség.
- Mert a klímaszerelő az Ön igényeit szem előtt tartva a legoptimálisabb elhelyezést javasolja.
- Mert, ha megtalálták közösen a legoptimálisabb elhelyezést, az árajánlat fillérre pontos munka és anyagdíjat fog tartalmazni meglepetések nélkül.
- Mert a klímaszerelő ismeri a különböző klímakészülékek pozitív és negatív tulajdonságait, és az adott helyszínre „személyre szabva" ajánlja, az Ön igényeinek megfelelő készüléket.
 

Kiszállás, Kiszállítás

Az alábbi esetekben kiszállással, helyszíni felméréssel végezzük munkánkat.
 
Felmérés/ajánlatkérés

Mielőtt megvásárolná klímaberendezését, fontos a szakemberrel való konzultáció, hogy igényeinek és lakásának/helyiségének legmegfelelőbb megoldás születhessen meg.

Ilyenkor személyesen keressük fel, megvizsgálva a hűteni kívánt helyiség lehetőségeit, és figyelembe véve személyes igényeit és elvárásait. Ezekből kiindulva kínálunk igényeinek megfelelő lehetséges berendezéseket, valamint azok beszerelésére vonatkozó ajánlatot.

Beszerelés

A berendezések beszerelését/üzembe helyezését is vállaljuk. Ez optimális esetben a velünk történt felmérés és árajánlat után történik meg.

Korszerű eszközökkel rendelkező szerelőnk a helyszínre érve, kialakítja a berendezéseknek kijelölt helyet, az őket összekötő szükséges hálózatot, valamint elvégzi a teszt üzemmódot, és tájékoztatást nyújt a készülék üzemeltetéséről.

Szezonális illetve garanciális tisztítás és karbantartás 

A klímákat érdemes a hőség beköszöntével, az ismételt üzembe helyezésük előtt kitisztíttatni. Illetve sok gyártó a garancia megmaradását időszakos karbantartáshoz köti. 

A klímatisztításról és karbantartásról itt olvashat bővebben

Meghibásodás elhárítás

Legyen az műszaki meghibásodás, vagy a berendezése elszennyeződés miatt kellemetlen szagot áraszat magából, forduljon bizalommal hozzánk!

Működési területeink, kérjük, kattintson arra a város névre, ahol él, illetve, ami lakóhelyéhez a legközelebb esik:

Érd,Diósd,Törökbálint,Budaörs,Budapest,
Budakeszi,
Telki,Páty,Bicske,Biatorbágy,
Tárnok,Velence,Dunaújváros,
Százhalombatta,Dunaharaszti,Budafok-Tétény,

Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő települést, kérjük, hogy a pontos kiszállási díj megállapítása érdekében telefonon vagy e-mail-en érdeklődjön.


ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Keresés