A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Ajánlatkérés, Felmérés, Kiszállási díjak

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Felmérés és Ajánlatkérés   

Miért érdemes klímaszerelés, klímatelepítés előtt klímaszerelő szakemberrel helyszíni felmérést végeztetni?
- Mert a klímaszerelő tökéletesen kiszámolja, hogy az adott helyiségben  mekkora teljesítménnyel rendelkező klímára van szükség.
Mert a klímaszerelő az Ön igényeit szem előtt tartva a legoptimálisabb elhelyezést javasolja.
Mert, ha megtalálták közösen a legoptimálisabb elhelyezést, az árajánlat fillérre pontos munka és anyagdíjat fog tartalmazni meglepetések nélkül.
Mert a klímaszerelő ismeri a különböző klímakészülékek pozitív és negatív tulajdonságait, és az adott helyszínre „személyre szabva" ajánlja, az Ön igényeinek megfelelő készüléket.

Amit érdemes átgondolnia ajánlatkérés előtt: ár, energiafelhasználás, minőség, garancia, design, helyigény, elhelyezés (kültéren és beltéren), zaj, hűtés/fűtés.
Természetesen mindezekben segítségére lesz kollégánk, de nem árt, ha már van valamilyen elképzelése a fent felsorolt lista pontjaival kapcsolatban a személyes megbeszélés előtt.

Felmérés és ajánlatkérés menete

Előkészületek
A megrendelést követően tapasztalt szerelőnk felkeresi önt, hogy együtt jelöljék ki a kültéri és beltéri egység pontos helyét, az ezeket összekötő rézcsövek és vezetékek útvonalát. Valamint a kondenzvíz elvezetését és az elektromos betáp kiépítését.
Nyugodtan támaszkodjon szerelőink szakértelmére felmerülő kérdéseivel, hisz ennek a lépésnek pont az a lényege, hogy önnel együtt megtaláljuk a legoptimálisabb, és nem utolsó sorban a legesztétikusabb megoldást. 

Fontos! A beszerelésnek két fizetési szakasza van. Ahogy a legtöbb komolyabb műszaki cikknél, mint: házi mozi rendszer, mosógép, mosogató… stb. Önnek fizetnie kell egyszer a készülék tulajdonba vételéért, majd a kiszállítás/beüzemelés egy külön fizetendő szolgáltatás. Ez alól klíma berendezések vásárlása sem kivétel, még akkor sem, ha mind a készüléket, mind a beüzemeltetési szolgáltatást tőlünk rendelte meg. 

Mi történik, ha a megrendeléshez képest megváltozik valamelyik paraméter a szerelés közben?
Ez esetben szerelőink a helyszínen új kalkulációt készítenek a megváltozott körülményeket figyelembe véve. Amennyiben szükséges értéktárgyait és bútorait védőfóliával óvjuk a szerelési folyamatok közben keletkező szennyeződéstől.

Kiszállás, Kiszállítás

Az alábbi esetekben beszélünk kiszállásról: 
 A) Felmérés/ajánlatkérés:

Mielőtt megvásárolná klímaberendezését, fontos a szakemberrel való konzultáció, hogy igényeinek és lakásának/helyiségének legmegfelelőbb megoldás születhessen meg.

Ilyenkor személyesen keressük fel, megvizsgálva a hűteni kívánt helyiség lehetőségeit, és figyelembe véve személyes igényeit és elvárásait. Ezekből kiindulva kínálunk igényeinek megfelelő lehetséges berendezéseket, valamint azok beszerelésére vonatkozó ajánlatot.

 B) Beszerelés

A berendezések beszerelését/üzembe helyezését is vállaljuk. Ez optimális esetben a velünk történt felmérés és árajánlat után történik meg.

Korszerű eszközökkel rendelkező szerelőnk a helyszínre érve, kialakítja a berendezéseknek kijelölt helyet, az őket összekötő szükséges hálózatot, valamint elvégzi a teszt üzemmódot, és tájékoztatást nyújt a készülék üzemeltetéséről.

 C) Szezonális illetve garanciális tisztítás és karbantartás 

A klímákat érdemes a hőség beköszöntével újra üzembe helyezésük előtt kitisztíttatni. Illetve sok gyártó a garancia megmaradását időszakos karbantartáshoz köti. 

klímatisztításról és karbantartásról itt olvashat bővebben

D) Meghibásodás elhárítás

Legyen az műszaki meghibásodás, vagy a berendezése elszennyeződés miatt kellemetlen szagot áraszat magából, forduljon bizalommal hozzánk.

Kiszállítási és Kiszállási díjak:

kattintson arra a Városrészre ami Önhöz a legközelebb esik.

Érd,Diósd,Törökbálint,Budaörs,,Budapest,Budakeszi,Telki,Páty,Bicske,Biatorbágy,
Tárnok,Velence,Dunaújváros,Százhalombatta,Dunaharaszti,Budafok-Tétény,Balaton


Beszerelés végén a 14/2015. (II.10.) Korm. rendelet értelmében 
Végfelhasználói Tanúsítványt nyújtunk át.Amennyiben találja az Önnek megfelelő települést, kérem, hogy a pontos kiszállási díj megállapítása érdekében telefonon érdeklődjön.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

További információk:

Email: info@klimaszezon.hu

Telefon: 06-30-911-2789

Kérje személyre szabott árajánlatunkat, ha még nem tudja pontosan milyen klímára lenne szüksége, vagy ha nem találta meg a megfelelő terméket.

klíma,klímaszerelés, légkondi, kiszállás, díjak, klíma Érd, klíma Tárnok, klíma Diósd, klíma Tárnok, klíma Biatorbágy, klíma Budaörs

Keresés