A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Garanciális ügyintézés

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

Klímaberendezés garanciális feltételei

Az EU-nak köszönhetően a vásárlók jogainak védelme egyre nagyobb hangsúlyt kap. Ezzel egy időben a tudatos vásárlás is megerősödött. A klímaberendezések garanciájának három fontos területe van.

 1) A klíma készülékre vonatkozó Garancia:
Általános igazság, hogy minél hosszabb időre vállal a gyártó garanciát a termékére annál biztosabb lehet abban, hogy amit vásárol, minőségi termék. Természetesen emellett nem árt figyelembe venni a cég székhelyét, ami nem  minden esetben azonos a gyártó országgal, ami árulkodó lehet, hogy egy esetleges meghibásodás esetén mennyire könnyű lesz pótalkatrészt találni klímaberendezéséhez.

Valamint az is érdemes figyelembe venni a klímaberendezés milyen extrákkal és technikai háttérrel rendelkezik. Ezek további szavatosságot és megtérülést biztosítanak a termékkel kapcsolatban, illetve segít kiválasztani Önnek a megfelelő klímát. 

2) Beüzemelési feltételek:
A garancia szempontjából ez a leglényegesebb szempont. Érdemes a klímaberendezést szakemberrel beüzemeltetni, hiszem a megfelelő tapasztalat és hozzá értést a klíma szakemberei biztosíthatnak. 

Azonban ennél is fontosabb, hogy számos gyártó cég és forgalmazó a garancia megmaradását szakember által történő beüzemeléshez köti.

 

3) Rendszeres karbantartás:
A klímaberendezés karbantartása és tisztítása, nem csak egészségét óvja, hanem pénztárcáját és garancia levelét is. 

Ahogy számos gyártó és forgalmazó előírja a klíma gépek szakember által történő beüzemelését, a legtöbb esetben az időközönkénti szakember által történő karbantartást is feltételnek szokták megadni, hogy a termék, a garanciát ne vesszen el, még mielőtt lejárna. 

Ennek fényében cégünk is csak általunk vagy szerviz partnereink által beüzemelt klímákra vállal garanciát a munkalapon és jótállási szelvényen hitelesített megadott időpontig. 

 

Beszerelés esetén a 14/2015. (II.10.) Korm. rendelet értelmében Végfelhasználói Tanúsítványt nyújtunk át.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

További információk:

E-mail: info@klimaszezon.hu

Telefon: 06-30-611-2789

 
 

Keresés