A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Hőszivattyú felmérés, telepítés, karbantartás

HŐSZIVATTYÚ - VÁSÁRLÁS, KISZÁLLÍTÁS, FELMÉRÉS, BESZERELÉS, SZERVIZELÉS

Webáruházunkban széles kínálatban forgalmazunk hőszivattyúkat, válasszon a termékek közül és nemcsak a kedvező ár, hanem a komplett garanciális szervizelés, karbantartás szakmai hátterét is kényelmesen és megbizhatóan érheti el, egész évben állunk rendelkezésére.

Hőszivattyú telepítés előtt hozzáértő szakemberrel helyszíni felmérést ajánlunk végeztetni, mert:
- a hőszivattyú szakember tökéletesen számolja ki, hogy az adott ház méreteinek függvényében mekkora teljesítményű hőszivattyú berendezésre van szüksége
- a különböző funkciókkal működő hőszivattyúk közül kollégánk, személyre szabottan fogja ajánlani, melyik készülék lenne a legoptimálisabb
- szakemberünk az Ön igényeinek megfelelően a legoptimálisabb és esztétikus elhelyezést fogja javasolni
- a felmérést követően pontos tájékoztatást fog kapni arról, hogy mennyibe fog kerülni a teljes telepítés egészen a megkezdett működésig, anyagköltséggel együtt
- az egyénre szabott felmérési, kiszállási/felmérési költség a termék szállítási díjától független, külön szükséges megrendelni. Javaslatunk, hogy vásárlás előtt kérje ezt a szolgáltatást.

Pest és Fejér megye területén a hőszivattyú beüzemeléséhez szükséges kiszállás és felmérési költségek

Egyszeri díj tartalmaz (az oldal alján településenként elérhető) :
- 1 kiszállást a megadott helyszínre
- szakszerű felvilágosítást a hőszivattyú rendszerekkel kapcsolatosan
- a hőszivattyú berendezés egységei elhelyezéséhez szükséges felületek felmérését és megtervezését
- a kiszállást és felmérést, megbeszélést követően, névre szóló, igényre szabott, részletes árajánlatot küldünk, amiből teljes körűen tájékozódhat a pontos bekerülési, működtetési költségekről.

Tiszteletben tartjuk döntését, segítségül szíves figyelmébe ajánljuk a hőszivattyú működéséről, előnyeiről szóló cikkünket, melynek elolvasása után felmerült kérdéseit felteheti szakemberünknek telefonon: 06309112789 vagy a lap alján található űrlapon keresztül. 
Amit érdemes átgondolnia ajánlatkérés előtt: ár, energiafelhasználás, minőség, garancia, design, helyigény, elhelyezés, zaj, hűtés/fűtés.
Várjuk jelentkezését!

Segíthet a döntésben, kérjük, tekintse meg referenciáinkról készült galériánkat!


Kattintson lakóhelyére, vagy az Önhöz a legközelebb eső településre:

ÉRD,DIÓSD,TÖRÖKBÁLINT,BUDAÖRS,
BUDAPEST,BUDAKESZI,
TELKI,PÁTY,BICSKE,BIATORBÁGY,
TÁRNOK,VELENCE,DUNAÚJVÁROS,SZÁZHALOMBATTA,
DUNAHARASZTI,BUDAFOK-TÉTÉNY

Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő települést, kérjük, hogy a pontos kiszállási/felmérési díj megállapítása érdekében telefonon, vagy e-mail-ben érdeklődjön, köszönjük!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés