A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

GREE multi splitt klímaberendezések!

GREE multi splitt klímaberendezések!

Mint megszokhattuk a minőség mellet az ár is fontos,ezt mindig garantálja a Gree márkanév a közponi klímatizálás terén is a garantálja azt amit évtízedek óta megszokhettunk.Magyarországi időjárási körülményeknek a legjobban megfelelő középkategóriás klímaberendezés,akár 5 év garancia idővel.
Ők is mint a Midea Kínában saját márkanévvel vezetik a statisztikákat mint gyártás mint minőség terén.Világszerte elismertek  a Hűtéstechnikában,Autó és ipari szekciókban is kiemelt minőséget biztosítanak a szerződött szakszervizeik segítségével.
Gree home,standart
Gree Comfort x fűtésre optimalizálva
Gree Amber Fűtésre is optimalizálva szélsőséges időjárási körülmények között
Gree U-Crovn Mindent tud mint az elődjei,egy igen impozáns ezüst szálcsíszolt beltéri egységgel kombinálva,akár -20 fokban is garantálja a teljesítményét.
GREE OSZTOTT MULTI SPLITT klímaberendezések igen jól kombinálhatóak, 1 kültéri egységről garantálja az épületek teljes hűtését és fűtését az egész évben.Egy kültéri klíma akár 5 db. beltéri egységet tud külön üzemeltetni.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés