A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Cooper & Hunter, azaz C&H Klíma

C&H klíma

A légkondicionálás és szellőztetés több mint 20 éves tapasztalatával a Cooper & Hunter, azaz C&H klíma gyártója vezető klímatechnikai szereplővé vált. A Cooper & Hunter márkanév alatt a világ több mint 50 országába és régiójába exportálnak termékeket. A tengerentúli piacokon való részvétel óta a Cooper & Hunter jól ismert márkává nőtte ki magát, amelynek export-értékesítési volumene gyorsan növekedett, évente új piacokat hozva létre.

Nemzetközi sikerek

2017-ben a társaság végleges megállapodásokat kötött hosszú távú stratégiai partnerségről a Zhuhai Vino Környezetvédelmi Technológiai Equipment Co., Ltd.-vel és a társaság részvényvásárlásával, amely várhatóan felgyorsítja a vállalat további növekedését a globális piacon. A Zhuhai-i gyár új nevet kapott: Zhuhai Vino – Cooper & Hunter Környezetvédelmi Technology Equipment Co., Ltd.. ahol a fejlesztések és a C&H klíma gyártója is egyben.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés