A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

PANASONIC KLÍMA

Panasonic klíma

A vállalat 1955-ben jött létre és először hangszórókat kezdett gyártani, a márkanév is ebből származtatható, a "Pan" és a "Sonic" szavak összekötésével jött létre amelynek a jelentése: Hanggal tölti meg az egész világot. 

A Panasonic klímák nem csak hanggal, de hideggel és meleggel is képesek megtölteni az ön otthonát, megoldást nyújanak a kellemes közérzet és a megfelelő munkakörülmények biztosítására is. Sok év fejleszői és mérnöki munkával a hátuk mögött kínálnak minőségi légkondícionáló megoldásokat és vezérlőrendszereket. 

 

PANASONIC KÖZPONTI KLÍMÁK PANASONIC KÖZPONTI KLÍMÁK
Panasonic Központi klíma Amikor az irodában kopognak a tollak, kattognak a billentyűzetek és járnak a kezek és serény munka folyik vagy akár az otthonodban szeretnél mindig jó időt mindenhol, akkor az izzadás és a kabátban ücsörgés helyett válaszd a Panasonic központi klímáit amellyel nem szükséges a házat körberakni a hatalmas kültéri egységekkel mert egy kültéri egységhez 2-3 beltéri egység tartozik.
Rendezés:
332.280 Ft + ÁFA
Raktáron
148.980 Ft + ÁFA
Raktáron
157.560 Ft + ÁFA
Raktáron
414.173 Ft + ÁFA
Raktáron
190.320 Ft + ÁFA
Raktáron
165.360 Ft + ÁFA
Raktáron
420.472 Ft + ÁFA
Raktáron
332.280 Ft + ÁFA
Raktáron
290.939 Ft + ÁFA
Raktáron
Panasonic klíma
A név már mondhat valamit,évtizedek óta bízonyítoott nagyonsok területen,De a lényeg a Japán mínőség.Cégunk 2008 Óta forgalmaz Panasonic klímaberendezéseket és mondhatni nagyon meg vagyunk elégedve,és szívesen ajánljuk ugyfeleink számára.
A miértje az talán hogy a hasonló kategóriáju légkonik közül a Panasonic klímákat és hőszívattyukat lehet a legjobb áron értékesíteni az ügyfeleink számára ami nekunk nagyon fontos,hogy jó mínőséget kedvező áron továbítsunk.
Talán még annyi elmondható a Pnasonic klímaberendezésekről,hogy egy igen felhyasználóbarát termékek felesleges salang mentes így nem kell marketinget kifizetni.

Keresés