A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Klíma tisztítás-karbantartás

Klíma tisztítás és karbantartás: a biztonságos működés alapjai

Klíma tisztítás és karbantartás: a biztonságos működés alapjaiMég nem maradt le semmiről, gondoskodjon időben arról, hogy a kánikulát biztonságosan működtethető és egészséges levegőt fújó klímával várja! Önnek csak annyi a dolga, hogy jól dönt, és felkeres minket a klíma tisztítás és karbantartás ügyében! Csapatunk ezután időpontot egyeztet Önnel és szakembereink a megbeszélt dátumra kiérkeznek, hogy elvégezzék a szükséges műveleteket.

Érdemes a két tevékenységet, a klíma karbantartást és a klíma tisztítást egyszerre megrendelni, hiszen ezzel sokkal jobban jár Ön is! Gondoljon bele, ugye nem szeretne megbetegedni csak azért, mert egy kis hűsölésre vágyott? Legionella, baktériumok okozta betegségek, tüdőgyulladás: egyik sem hiányzik, különösen nyáron.

Egy kis odafigyeléssel nyugalmat szerezhet magának hosszú távra, nemcsak az egészsége, de a pénztárcája szempontjából is! Egy jól karbantartott klíma nem igényel javítást és plusz költségeket, csak zavartalanul működik egész nyáron!

Elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk a klíma karbantartás és klíma tisztítás részleteiért, keressen minket bátran!

 

Klímaberendezés karbantartása és tisztítása: Új albérlet, tiszta klíma!

Klímaberendezés karbantartása és tisztítása: Új albérlet, tiszta klíma!Manapság nem ritka, hogy az igényes albérletekhez klímaberendezés is társul. Ha valaki szereti ezt a megfizethető luxust, olyan albérletet választ, ahol nem kell a legnagyobb nyári melegben sem szenvednie a hőségtől. Azonban nem árt az óvatosság. Ha új albérletbe költözik, mindenképpen érdeklődjön utána, mikor került sor utoljára a klímaberendezés karbantartására, tisztítására, illetve fertőtlenítésére!

Hasznos óvintézkedésről van szó, amivel sok kellemetlenséget megspórolhat. Hívjon szerelőt, aki majd gondoskodik arról, hogy új lakóként is probléma nélkül tudja használni az albérlethez tartozó klímaberendezést!

A klímaberendezés karbanatartásával és tisztításával Önnek már nem nem marad feladata, csupán pár gombnyomás, és élvezheti is a hűs lakás kényelmét! Ennek köszönhetően nem kell tartania attól, hogy a kellemes hőmérsékletet az egészsége sínyli meg.

Keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén, hogy minél előbb elvégezhessük a klímaberendezés karbanatartását és tisztítását az új albérletében!

 

Az alábbi lehetőségek közül választhat az adott igényeknek megfelelően:

A) Tisztítás/fertőtlenítés

Ez magában foglalja a beltéri egységek, az elsődleges porszűrők leporolását és alapos lemosását. A különböző szűrők lemosását, szükség esetén cseréjét. A hőcserélő gőztisztítóval történő fertőtlenítését és tisztítását. Valamint a készülék megfelelő vegyszerekkel való teljes körű fertőtlenítését a gombák és baktériumok eltávolítására, valamint a kültéri egység sűrített levegővel való alapos kitisztítását.

B) Tisztítás és karbantartás

Ilyenkor az A) pontban leírt tisztítási folyamatok mellett, a berendezések teljes körű ellenőrzését is elvégezzük. Az elektromos bekötések ellenőrzését, a kondenzvíz kifolyásának ellenőrzését. A készülék elektronikájának és automatikájának ellenőrzése, hűtőkör ellenőrzése, áramfelvétel mérése. 

C) Komplett klímatisztítás és karbantartás

Az A) és B) pontokban leírtakhoz képest az a különbség, hogy még nagyobb alapossággal történik a klíma tisztítása és karbantartása a berendezés műanyagvázának való eltávolításával. Mindenre kiterjedő alapos tisztítás, tesztelés és ellenőrzés valamint a kialakulófélben lévő illetve a jövőbeni hibák orvoslása.

Kiszállás: Célszerű a klímákat lehetőség szerint egyszerre tisztítani,mert kiszállási költséget számolunk fel egy újabb kiszállásnál.

Tapasztalt, modern eszközökkel felszerelt csapatunk várja az Ön jelentkezését!

Tisztelettel,

Bősz Ákos
Bio-therm Klíma Kft
Tel:06-30-529-4605

Kérdését itt is felteheti, munkatársunk hamarosan válaszol:

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Keresés