A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

OZONEGENERATOR Home 360M ózongenerátor és légtisztító

Ár:
83.058 Ft
Cikkszám: OZONEGENERATOR Home 360M
Gyártó: Ozonegenerator
Elérhetőség: Raktáron
Termékhez igénybevehető szolgáltatások
Tervezés, felmérés
Kivitelezés
Kiszállítás
X
Kérje szakembereink segítségét, hogy a megfelelő terméket vásárolja meg és a legoptimálisabban is üzemeljen a légtisztító berendezés minden egészségügyi és garanciális szempontokat igénybe véve.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Mindenben tudunk segíteni, keressen bizalommal!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

X
Ózongenerátoros tisztítás: Ózonos tisztítás lakott terekben illetve közületi helyiségekben. Folyamatos vagy alkalmi időszakokra.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Kérje szakembereink segítségét, hogy otthonában illetve munkahelyén egy egészséges és steril környezetet varázsoljanak nagyobb beruházások nélkül. Ne kelljen attól tartani, hogy valami láthatatlan kórokozó akár megbetegítheti Önt és családját.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

X
Rendeljen nálunk és a Royal sprint futárszolgálat Önhöz igazodva a leggyorsabban az Ön rendelkezésére bocsájtja a megrendelt terméket.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Mindenben tudunk segíteni, keressen bizalommal!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Menny.:

Leírás és Paraméterek

OZONEGENERATOR Home 360M
6 fokozatban állítható légtisztító és ózongenerátor készülék, tartozék távirányítóval

Vírusok, Baktériumok, Pollen, Penész, Kellemetlen szagok esetén

Számos funkció 1 termékben: Folyamatos légtisztítás HEPA szűrő, karbon szűrő, UV fény és fotokatalitikus szűrő, ionizátor segítségével + időszakos ózonkezelés 2 db ózonlappal 360 mg/h ózonkibocsátással
6 fokozatban állítható, távirányítóval ellátva


Légtisztító funkciót alkalmazva megközelítőleg 60 m²-hez
Ózonkezelés funkció esetében 2 órás kezeléssel megközelítőleg 37m²-hez

Folyamatos légtisztítás, mely során a HEPA és aktív szénszűrő megszűri a levegőt, az ionizációs funkció javítja a levegő minőségét, illetve a ki és bekapcsolható, folyamatosan üzemeltethető UV fény fertőtlenítő hatásával és a fotokatalitikus szűrővel tisztítja a levegőt.
 
Az ózon funkció 360 mg/h ózonkibocsátással külön bekapcsolható időszakos kezelés céljából, amikor mindenki elhagyta a helyiséget. Ekkor az ózon fertőtlenítheti és szagtalaníthatja az adott szobát, irodát, várót...

► A HEPA szűrő a legapróbb pollent és porszemeket is megszűri
► Fertőtlenítő hatású UV fénnyel és ózon funkcióval ​
► Aktív szénszűrő a kellemetlen szagok esetére
► Ionizációs funkcióval a még jobb minőségű levegőért 


Műszaki adatok

Kezelni kívánt terület maximális mérete 37 m2
Aktív ózonkibocsátás 360 mg/h
Áramfogyasztás 40 W
Zajszint 50 dB
Termék mérete 210 x 265 x 290 mm
Termék súly 6,5 kg
Áramellátás AC 220-240 V / 50-50 Hz
Ózonlap mérete 2db 115x115 mm
Távirányító hatótáv 10 m
Egyéb jellemzők Ionizáció, fotokatalizátoros szűrés, aktív szén szűrő
Garancia 3 év

Youtube videók

További termék információk

Vírusok, Baktériumok, Penész, Poratka, Pollenek, Kellemetlen szagok esetén
A hagyományos levegőtisztító berendezésekkel ellentétben az ózongenerátor léghigiéniai készülék nem csak a port és pollent szűri meg, hanem belső UV lámpával és fotokatalitikus szűrők segítségével a levegővel áthaladó vírusok nagy részével is végezhet. De ez csak a kezdet!
 
Mi van azokkal a bacilusokkal, vírusokkal, amelyek már nem a levegőben “lebegnek”, hanem a bútorokon, evőeszközökön, ágyban és egyéb napi használatban lévő tárgyakra rakódtak le?
 
Az ózontechnológiás léghigiéniai készülékek lehetőséget nyújthatnak arra, hogy időszakos, vegyszermentes fertőtlenítő eljárásnak vessük alá a teljes lakást, a szobákat az ózongáz fertőtlenítő képességének köszönhetően! Egészítsd ki a takarítási eljárást ózonkezeléssel, hiszen a levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyek súrolószerekkel, vagy fertőtlenítő vegyszerekkel sem érhető el. Amikor az ózongáz baktériumokkal, vírusokkal és egyéb kellemetlen szagokat okozó részecskékkel érintkeznek bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék elpusztulnak, míg az ózongáz tiszta oxigénné alakul át.

A készülék 2 ózonlapot és további 3 – fotokatalitikus, HEPA és karbon – szűrőt tartalmaz. Az UV fénynek és ionizációs funkciónak köszönhetően az átszűrt levegő minősége még jobban javítható.
A fotokatalízis UV-fény segítségével zajlik, amely során az oxidáló elektronok az te szobádban, irodádban is elpusztíthatják a vírusokat és a baktériumokat, valamint gyorsítják a szagok lebomlását. Az ionizáció közben a készülék a levegőből negatív ionokat állít elő, amelyek magukhoz vonzzák a finom port, a polleneket, a kellemetlen szagokat okozó elemeket. A HEPA és az aktívszenes szűrő pedig még tovább növeli a levegő tisztításának hatékonyságát.
 
Több funkcióval rendelkezik, amelyek a Te igényeidhez igazodnak. Kényelmes használatát a távirányító biztosítja. A működést szabályozhatod a kezelendő terület nagysága és a levegő minőségének függvényében.


Így használd:

  1. Szüntesd meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
  2. A kezelni kívánt területről távolíts el minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
  3. Zárd le a kezelni kívánt területet!
  4. Helyezd el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyelj arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
  5. Állítsd be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyd el a járművet, helyiséget!
  6. Az ózon kezelés befejezése után várj legalább 30 percet, mielőtt beszállsz az autóba, vagy bemész a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
  7. Szellőztesd ki a kezelt területet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés