A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Panasonic Klíma Extrák

Egészséges levegő:

Ebben a kategóriában a Panasonic klímák olyan extráit foglaltuk össze,
ami a levegő szűréssel és ön egészségének megóvássával foglalkozik.

nanoe-gNanoe-G

A Nanoe-G nanoméretű részecskék segítségével tisztítja a helyiség levegőjét. A Nanoe-G hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez.

mild dry „Mild Dry” hűtés

Ez a megoldás megakadályozza a szoba
páratartalmának hirtelen csökkenését, miközben
biztosítja a beállított hőmérséklet megtartását. A relatív
páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos
hűtési folyamathoz képest.
Ideális, ha bekapcsolt légkondicionáló mellett alszik.

jótékony ionok  Jótékony ionok

vízesések és erdők környékének levegőjében található negatív ionok rendszerint igen kellemes közérzetet nyújtanak. A Panasonic ezt az érzést most egy gombnyomás segítségével eljuttatja az Ön otthonába!

antibakteriális szűrőAntibakteriális szűro

Az antibakteriális szűrő semlegesíti a levegőből kiszűrt allergén anyagokat, és három funkció egyesítésével (allergénszűrés, vírusszűrés és baktériumszűrés) tartja tisztán és egészségesen a szoba levegőjét.

egygombnyomásosEgygombnyomásos penészmentesítő légszűro

szAGTALANÍTÓ FUNKCIÓSzagtalanító funkcio

A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok

levehető moshTÓ ElőlapLevehető, mosható előlap

Az előlap tisztán tartása könnyen megoldható: egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb, hatékonyabb működést biztosít, ezáltal Ön energiát takaríthat meg.

   

   Kényelem

A panasonic klímák azon extráit foglaltuk össze, melyek a nagyobb kényelem érzethez járulnak hozzá.

inverter +Inverter Plusz rendszer

Az Inverter Plusz termékek a standard inverteres SUMMER HOUSE Egyszerű szabályzás BMS-sel légkondicionálók jellemzőihez képest több mint 20%-kal jobban teljesítenek. Ez 20%-kal kevesebb fogyasztást, és ugyanennyivel alacsonyabb villanyszámlát jelent. Az Inverter Plusz rendszerek mind hűtés, mind fűtés üzemmódban az „A” energiaosztályba tartoznak.

inverteresInverteres rendszer

Az inverteres termékcsalád nagyobb hatékonyságot és nagyobb komfortérzetet kínál. Hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben.

kivételes hatékony seerKivételesen hatékony

Szezonális hűtési hatékonyság az új ErP előírások szerint. A magasabb SEER érték nagyobb hatékonyságot jelöl. Takarékos hűtés, egész évben!

kivételesen hatékony scopKivételesen hatékony

Szezonális fűtési hatékonyság az új ErP előírások 4.0 A+ SCOP szerint. A magasabb SCOP érték nagyobb hatékonyságot jelöl. Takarékos fűtés, egész évben!

econaviEconavi

Az érzékelő képes felmérni az emberi aktivitás mértékét és elhelyezkedését a helyiségben, és a légáramlás ennek megfelelő irányításával maximális kényelmet és megtakarítást biztosít.

econavi napfény-érzékelésEconavi napfény-érzékelés

Érzékeli a besütő napfény intenzitásának változását és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő, illetve hogy éjszaka van-e. Erősebb napsütésben a rendszer csökkenti a felesleges fűtést.

autokomfortAutokomfort

Felismeri az emberi jelenlétet, és ha senki nem tartózkodik a helyiségben, energiatakarékos működésre vált. Ezzel együtt a komfortérzet továbbra is előnyt élvez, ezért nagyobb emberi aktivitás esetén nő a hűtési teljesítmény.

szupercsendesSzupercsendes üzemmód

Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon, a beltéri egység pedig szinte észlelhetetlen, 20 dB-es zajszinten működik.

Csak hűtés akár -10°C-os hőmérséklet mellettCsak hűtés akár -10°C-os hőmérséklet mellett

A légkondicionáló kizárólag hűtő üzemmódban akár -10 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

 

Fűtés akár -15 °C-os hőmérséklet mellettFűtés akár -15 °C-os hőmérséklet mellett

A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -15 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

Fűtés akár -25 °C-os hőmérséklet mellettFűtés akár -25 °C-os hőmérséklet mellett

A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -25 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

hőtárolásHőtárolás

Ez az újonnan kifejlesztett, innovatív technológia az eltárolt hőt használja fel a fűtésre. A rendszernek köszönhetően hihetetlenül hatékonyan és kényelmesen fűthet a légkondicionáló berendezéssel.

Hétvégi-ház funkcioHétvégi-ház funkcio

Ezzel az innovatív tulajdonsággal Ön fagymentesítheti a helyiséget úgy, hogy a belső hőmérsékletet a készülék 7/8 °C-on tartja. Ezzel a tulajdonsággal rendelkező készülékek alkalmazása nyaralók, hétvégi házak esetében erősen ajánlott.

Egyszerű vezérlés BMS rendszerrelEgyszerű vezérlés BMS rendszerrel

A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületfelügyeleti rendszer között.

Internet ControlInternet Control

Az Internet Control egy olyan, új generációs, felhasználóbarát rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket.

Nagy teljesítményű üzemmódNagy teljesítményű üzemmód

A gyors és hatékony intenzív üzemmód ideális, amikor a legmelegebb vagy leghidegebb napon tér haza. Maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet.

Soft dry üzemmód„Soft dry” üzemmód

A „soft dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérsékletingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

Széles és hosszú légáramoltató lapátSzéles és hosszú légáramoltató lapát

Ezt a lapátot kifejezetten úgy terveztük, hogy nagyobb távolságra juttassa el a levegőt, így az a helyiség minden sarkába eljut, és az egész szoba hőmérsékletét a komfortzónában tartja.

Egyéni légáramlás-beállításEgyéni légáramlás-beállítás

Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányú szabályozását, és távvezérlő segítségével kényelmesen beállítható.

Automatikus függőleges légáramlás vezérlésAutomatikus függőleges légáramlás vezérlés

A lamellák automatikusan fel-le mozognak,de a távvezérlő segítségével rögzített szögben is beállíthatók.

Kézi vízszintes légáramlás vezérlésKézi vízszintes légáramlás vezérlés

Auto üzemmód (Inverter)Auto üzemmód (Inverter)

A helyiség beállított hőmérsékletének függvényében hűtésről automatikusan fűtésre vált.

Egyszerű automata kapcsolórendszerEgyszerű automata kapcsolórendszer

Amikor a mért és a beállított hőmérséklet közötti különbség eléri vagy meghaladja a 3 °C-ot, a készülék automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.

„Hot Start” üzemmód„Hot Start” üzemmód

A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

 

 Használat

A Panasonic Klímák használatához, müködéséhez tartozó extrákat foglaltuk össze.

12 órás működésidőzíto12 órás működésidőzítö

Valós idejű óra dupla működésidőzítővelValós idejű óra dupla müködésidőzítővel

Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja az egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc).

Valós idejű óra egyszerű működésidőzítővelValós idejü óra egyszerű működésidőzítővel

A készülék pontos működési ideje (óra és perc) előre beállítható. Ezután a légkondicionáló minden nap pontosan a beállított órákban lép működésbe, egészen addig, amíg más beállítást nem választ.

LCD kijelzős vezeték nélküli távirányítoLCD kijelzős vezeték nélküli távirányíto

   

Megbízhatóság

Ebben a kategoriába a Panasonic klímák megbízhatóság, és minőségére vonatkozó klímákat foglaltuk össze.

Automatikus újraindításAutomatikus újraindítás

Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

Hosszú vezetékekHosszú vezetékek

A kültéri egység és a beltéri egysége(k) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el, ez az egységeket összekötő vezetékek hosszától függ. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.

A fedőlap hozzáférhetősége karbantartás eseténA fedőlap hozzáférhetősége karbantartás esetén

A kültéri egység karbantartása korábban hosszadalmas munkát jelentett. Most azonban, az eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű.

Öndiagnosztikai funkcioÖndiagnosztikai funkcio

Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

5 év garancia5 év garancia

A termékcsalád kompresszoraira öt év garanciát vállalunk.

 
 
 

Keresés