A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

SHARP

SHARP

éles napelemek

Sharp napelemek

A Sharp szolár panelek a "Buy American" kategóriába tartoznak. Mindig kiváló teljesítményt, garanciát és nagyszerű értéket nyújtanak. A Sharp napelemek 10 éves termékgaranciát és 25 éves teljesítményt kínálnak, és a Sharp jó hírnevének köszönhetően.

Napelemek lakossági és kereskedelmi hálózatokhoz, távoli ipari, távoli otthoni rendszerekhez és akkumulátor-biztonsági alkalmazásokhoz. Jelenleg a legfrissebb USA által engedélyezett Sharp napelemek alacsony nagykereskedelmi kedvezményes áron.

A Sharp napelemek "Buy American" ARRA-Eligible

2003 óta a Sharp napelemes modult üzemeltet a Memphis, TN gyártelepén. Körülbelül 400 IBEW szakszervezeti munkatárs büszkén gyártja, teszteli és végzi el a minőségellenőrzési intézkedéseket ebben a 160 megawattos üzemben, ahol 2008 februárjában gyártottuk az egymilliomodik napelemes panelünket. A "zöld nyakörv" gyári munkahelyek létrehozásán kívül minden Sharp napelemes termék értékesített az Amerikai Egyesült Államokban az American Recovery and Reinvestment Act (ARRA) "Buy American" záradéka értelmében amerikai áruként minősülnek.

Ma a Sharp több termékválasztást kínál, hogy a telepítő létrehozhasson egy olyan rendszert, amely kifejezetten minden otthonra testre szabott. A Sharp bizonyított megbízhatósági és vevői elégedettségének történetével átállíthatja a napenergiát, és biztosíthatja, hogy a Sharp itt marad. A Sharp Solar 25 éves korlátozott garanciája a teljesítményre olyan ígéret, amire megbízhat.

hírek
A Sharp Hits rekord 44,4% -os hatékonyságot jelent a hármas forgalmú napelemben

A Sharp Solar a Fraunhofer-Intézet által megerősített, 44,4 százalékos világrekordot ért el a hármas összekapcsolású napelemeknél (302 nap alatt) 2013 közepén. "A Sharp arra törekedett, hogy szélesítse a hatékony koncentráló sejtfelületet és biztosítsa a szélesség egységességét a csatlakozó koncentrátorcellán és az elektródák felületén", a Sharp Solar szerint.


 

Plug and Play telepítése
 

mc kábel

A legtöbb Sharp napelemes panelek a "minden időjárási" Multi-Contact (MC) csatlakozót és a kábeleket használják a telepítési huzalozás egyszerűsítése érdekében. Az MC kábelek UL elismertek, és az ipari szabvány a PV modul telepítéséhez. Tanulmányaink azt mutatják, hogy az MC csatlakozók 25% -30% -os megtakarítást eredményeznek a hardver és a közvetlen munkaerő-költségek terén, szemben a PV-törekvések hagyományos gyakorlatok használatával. Az MC kábelek kiküszöbölik a vezetékek és a csatlakozódobozok szükségességét, és igazi "plug and play" modul összekapcsolást biztosítanak.

 

Rendezés:

Keresés