A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Stadler Form George légmosó (párásító, légtisztító)

Ár:
99.900 Ft
Cikkszám: Stadler Form George
Gyártó: Stadler Form
Elérhetőség: Raktáron
Termékhez igénybevehető szolgáltatások
Tervezés, felmérés
Kivitelezés
Kiszállítás
X
Kérje szakembereink segítségét, hogy a megfelelő terméket vásárolja meg és a legoptimálisabban is üzemeljen a légtisztító berendezés minden egészségügyi és garanciális szempontokat igénybe véve.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Mindenben tudunk segíteni, keressen bizalommal!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

X
Manapság egyre fontosabb odafigyelni a levegő tisztítására.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Kérje szakembereink segítségét a megfelelő légtisztító berendezés kiválasztása vagy akár telepítése érdekében!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

X
Rendeljen nálunk és a Royal sprint futárszolgálat Önhöz igazodva a leggyorsabban az Ön rendelkezésére bocsájtja a megrendelt terméket.

Ajánlatkérés - Klimaszezon.hu


Mindenben tudunk segíteni, keressen bizalommal!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Menny.:

Leírás és Paraméterek

Stadler Form George légmosó (párásító, légtisztító)

A George légmosó – a minden sallang nélküli légtisztító – a levegő párásítását és tisztán tartását egyetlen műveletben integrálja: egyazon folyamatban biztosítja az optimális légnedvességet és levegő tisztaságot. Igen alacsony energia fogyasztása és hatékony energia gazdálkodása biztosítja, hogy a George légmosó a kívánt levegő nedvességtartalmat gyorsan és halk üzemi körülmények között érje el.


Jellemzők:

  • Adaptive Humidity™ légnedvesség önbeálló rendszer
  • Hygrosztat légnedvesség szabályozó egység
  • Választható automata üzemmód
  • Energiatakarékos működtetés
  • Tompítható LED fényvisszajelzés
  • Légtér illatosító kibocsátás
  • Mosogatógépben tisztítható lemezek és víztartály
  • Választható öntisztító üzemmód
  • Mosható levegőszűrő betét

Műszaki adatok

Készülék jellege légmosó
Teljesítmény 400 g/h (maximum)
Ajánlott szoba méret 60 m2/150 m3 (maximum)
Szabályozás 4 teljesítmény fokozat
Energia fogyasztás 3 - 23 W
Méretek 315 x 418 x 215 mm (szélesség x magasság x mélység)
Tömeg 5.1 kg
Víztartály mérete 3.2 l
Zajszint 27 - 48 dB

További termék információk

2 az 1-ben: a George párásító és légtisztító egyben

Kimagasló teljesítmény alacsony energia-felhasználás mellett. A forgó-lemezes egység és a víztartály mosogatógépben tisztítható.

A George légmosó remek választás, hiszen ez a modell alig igényel figyelmet, mégis sokat tesz azért hogy a szoba levegője tiszta és megfelelő páratartalmú legyen. Vízben forgó szűrőlemezeivel a legkisebb méretű porszemeket is képes megkötni az allergiától szenvedők nagy megkönnyebbülésére. A szűrő és a víztartály pedig akár mosogatógépben is mosható, ami nagyban leegyszerűsíti a gép tisztán tartását.

A beépített nedvesség szabályozóval egyszerű elérni a kívánt páratartalmat. A beállított értéket elérve ugyanis a George kikapcsol, így az akár folyamatos üzemben is használható, anélkül hogy a szoba páratartalma a kívánt szint fölé emelkedne.
Automata üzemmódban a George légmosó választja ki a megfelelő levegő nedvességtartalom szintjét.
A svájci tervezésű George különösen halk használ, a gondosan megtervezett légáramlásnak köszönhetően pedig a fogyasztása is alacsony.
A George légmosó hálószobai használatra is ideális. Alacsony intenzitású üzemmódban alig hallható a működése és a LED visszajelzés fényereje tompítható amellett, hogy szükség szerint kedvenc illatanyagunkat is a légtérbe juttathatja.


A természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen

A probléma a belélegzett levegővel kezdődik, még a saját otthonában is! Időnk mintegy 90 %-át valahol belső térben töltjük, ahol a légszennyezés mértéke akár az utcán mért érték százszorosa is lehet. A szobánkban, belső terekben áramló levegő tele van az egészségünkre ártalmas mikroorganizmusokkal, például penészgomba spórákkal, poratkákkal, valamint számos légúti megbetegedés és allergia kiváltásáért felelős vírusokkal és baktériumokkal. Az egyedi technológiai megoldásainak köszönhetően a légtisztító készülékek természetes módon távolítják el a levegőből a légszennyezésért és a betegségek okozásáért felelős mikrobiológiai szennyeződések és kórokozók 99,99 %-át és ezáltal garantálja az egészségesebb környezetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés