A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Menü

Technik Cool

A gyártó termékei Technik Cool Az épületgépészeti piacon egyre nagyobb területen szereplő Technik Therm márka mögött egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő cégcsoport áll.
A Technik Therm brand minden olyan termékcsoportot lefed, ami az Ön otthonában a jó közérzetet adó meleg biztosításához elengedhetetlen lehet. A fűtési körök rendezettségét szolgáló osztó-gyűjtő dobozoktól kezdve a korszerű zónavezérlőkön át a fűtés alapját biztosító radiátorokig és csővezetékekig. A Technik Cool levegő-víz hőszivattyúk is ezen termékkörök közt találhatóak meg, amely hőszivattyúk a kínálat-kereslet véget nem érő versenyében professzionális minőséget képviselnek megfizethető áron. Mi is az a Technik Cool? A Technik Cool termékei DC inverteres, multifunkciós, levegő-víz hőszivattyúk, melyek az épületet körülölelő levegő hőenergiájának felhasználásával a helyiség fűtésére vagy nyári napokon akár a hűtésre is szolgál. A Technik Cool hőszivattyúk ezen felül képesek fedezni akár a ház lakóinak használati meleg víz igényét is.

A tények sem hazudnak Egy háztartásban a hőszivattyú használata nagymértékben, akár 40%-kal is képes csökkenteni a fűtés, a hűtés és a meleg víz előállítás költségeit. Otthonában megújuló környezeti energiát felhasználva nem csak hogy kíméli a Föld energiatartalékait, de csökkenti a globális és regionális károsanyagkibocsátást is és ezzel Ön és családja ökológiai lábnyomát is. Kiváló döntés, mert… Kitűnő higiéniát biztosít (a rendszer a vizet éjszakánként képes 70°C-ig felmelegíteni, ezzel megakadályozva a baktériumok szaporodását) Programozhatóságának köszönhetően akár a téli időszakban, akár hosszabb távollét esetén 10-15 °C fok között tartja a hőmérsékletet Csendes működési zajjal jár, így még nyugalmasabb estének nézhet elébe (kevesebb, mint 3 dB) A speciálisan huzagolt réz csövek 8%-kal is képesek növelni a hőcserélők teljesítményét A hőcserélők korrózióálló bevonatának köszönhetően hatékonysága 5%-kal magasabb Rendelkezik esztétikus szabályzó rendszerrel Padló-és felületfűtési rendszerekhez Használata roppant kényelmes Alkalmas HMV előállítására 
Rendezés:
1.396.120 Ft
Raktáron
1.639.149 Ft
Raktáron
1.781.512 Ft
Raktáron

Keresés